Δύσκολη αποστολή στην Γερμανία για τον Θρύλο. Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την Φράιμπουργκ εκτός έδρας. Και ηττήθηκε με κάτω τα χέρια, με σκορ 5-0. Σε μια εμφάνιση ντροπή για την ερυθρόλευκη ιστορία της ομάδας.

Δύσκολη αποστολή στην Γερμανία για τον Θρύλο. Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την Φράιμπουργκ εκτός έδρας. Και ηττήθηκε με κάτω τα χέρια, με σκορ 5-0. Σε μια εμφάνιση ντροπή για την ερυθρόλευκη ιστορία της ομάδας.

Η Φράιμπουργκ μπήκε μπροστά στο σκορ νωρίς στην αναμέτρηση. Ο Έγκσταϊν από τα δεξιά είδε τον Γκρέγκοριτς μέσα στην περιοχή μπροστά από τον Ρέτσο και με ένα αδύναμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 3ο λεπτό του αγώνα.

Οι Γερμανοί μάλιστα διπλασίασαν τα τέρματα τους λίγο μετά. Με τον Γκρέγκοριτς να σκοράρει εκ νέου. Για το 2-0. Βάζοντας πλέον πολύ δύσκολα στον Θρύλο. Εκτέλεση κόρνερ του Ντοάν από τα αριστερά, ο Γκρέγκοριτς πήρε την κεφαλιά για το 2-0.

Η συνέχεια ήταν εφιαλτική για τον Θρύλο. Με τον Γκρέγκοριτς να κάνει χατ-τρικ στο 36ο λεπτό. Οι παίκτες της Φράιμπουργκ έφεραν από τα δεξιά στα αριστερά, ο Μακενγκό έκανε το γέμισμα στην περιοχή και ο Αυστριακός με το κεφάλι πετυχαίνει το τρίτο του γκολ.

Η Φράιμπουργκ πατούσε πολύ εύκολα στα καρέ του Ολυμπιακού και βρήκε άμεσα και τέταρτο γκολ. Γκρέγκοριτς και Χέλερ έκαναν το 1-2. Η μπάλα έφτασε στα δεξιά στον Σιλντιγιά, ο οποίος σούταρε για το 4-0 πριν το ημίχρονο.

Η ανάπαυλα βρήκε τον Θρύλο σε τραγική κατάσταση. Με το σκορ να είναι ήδη βαρύ. Και τους παίκτες του Μαρτίνεθ να ψάχνουν λύση όμως χωρίς αποτέλεσμα. Στο 2ο ημίχρονο η κατάσταση συνέχισε να είναι απελπιστική. Με τους παίκτες των ερυθρολεύκων να ψάχνουν αλλά να μην καταφέρνουν να βρουν τρόπο να αντιδράσουν.

Το αποκορύφωμα ήταν όταν η  Φράιμπουργκ σημείωσε και πέμπτο γκολ. Ο Ανταμού τσίμπησε την μπάλα, πήρε μέτρα στο γήπεδο, ο Έσε στην προσπάθεια του να διώξει έστρωσε στον Ντόαν για το 5-0.

Σκορ που έμεινε ως το φινάλε. Με κανέναν παίκτη του Θρύλου να μην διασώζεται από την σημερινή κακή εμφάνιση. Σε μια ήττα πισογύρισμα για την ομάδα.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Φράιμπουργκ: Σιλντιγιά, Γκίντερ, Λίενχαρτ, Ντοάν, Έγκσταϊν, Χέφλερ, Μοκενγκό, Χέλερ, Γκρίφο, Γκρέγκοριτς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα, Έσε, Καμαρά, Αλεξανδρόπουλος, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Φορτούνης.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ