Αρτέτα: «Τεράστιο πλήγμα ο αποκλεισμός από την Σπόρτινγκ»

Η Άρσεναλ υποδέχθηκε στο «Emirates» τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στο δεύτερο αγώνα τους για τη φάση των «16» του UEFA Europa League.

Οι δύο ομάδες στην πρώτη αναμέτρησή τους, επί πορτογαλικού εδάφους, είχαν έρθει ισόπαλες 2-2.

Τώρα, στο Λονδίνο, ισόπαλη έληξε και η κανονική διάρκεια του ματς, με τον Γκρανίτ Τζάκα να ανοίγει το σκορ στο 19’ και τον Πέντρο Γκονσάλβες να ισοφαρίζει στο 62’.

Έτσι, οδηγηθήκαμε στην παράταση. Δεν είχαμε κάποιο γκολ στον έξτρα χρόνο, με την πρόκριση να κρίνεται στα πέναλτι.

Οι Πορτογάλοι, πιο ψύχραιμοι, κέρδισαν με 5-3 και συνεχίζουν στη διοργάνωση, αφήνοντας εκτός συνέχειας τους «κανονιέρηδες».

Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Μανουέλ Ουγάρτε στο 118’.

Αρτέτα: «Τεράστιο πλήγμα ο αποκλεισμός από την Σπόρτινγκ»

Η διαδικασία των πέναλτι:
0-1 από τον Σεντ Τζουστ
1-1 από τον Έντεγκαρντ
1-2 από τον Εσγκάιο
2-2 από τον Σακά
2-3 από τον Ινάσιο
3-3 από τον Τροσάρ
3-4 από τον Γκόμες
Ο Αδάν έπιασε το πέναλτι του Μαρτινέλι
3-5 από τον Σάντος

Για το «μάθημα» που θα δώσει στην Άρσεναλ ο αποκλεισμός από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στα 11 παιχνίδια που απομένουν στην Premier League, μίλησε ο Μικέλ Αρτέτα στην επίσημη ιστοσελίδα των κανονιέρηδων».

Αρχικά, είπε «Είναι ένα τεράστιο πλήγμα, αλλά φέρνει… σαφήνεια στη σεζόν», και συνέχισε: «Είναι 11 παιχνίδια, 11 παιχνίδια για την Premier League και ένας μεγάλος τελικός κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, πρέπει να έχουμε ενέργεια και να μάθουμε από το αποψινό (σ.σ. χθεσινό) αποτέλεσμα.
Πρέπει να μάθουμε από αυτό, αλλά το καλύτερο αυτήν την στιγμή είναι η αντίδραση και να δείξουμε την ίδια αφοσίωση, περισσότερη ποιότητα και να παίξουμε καλύτερα απέναντι στην Πάλας για να νικήσουμε».
Τέλος, ο Ισπανός προπονητής αναφέρθηκε και στην απουσία των Τακεχίρο Τομιγιάσου και Γουίλιαμ Σαλίμπα, οι οποίοι τραυματίστηκαν στον αγώνα με την πορτογαλική ομάδα.
«Ο τραυματισμός του Τομιγιάσου φαίνεται αρκετά σοβαρός, μετά την αντίδρασή του και όσα μου είπε», είπε ο Αρτέτα στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε: «Προφανώς, είναι πολύ νωρίς και δύσκολο να γνωρίζουμε ακόμα. Σε ότι αφορά στον Γουίλιαμ, δεν ξέρω. Είχε κάποια ενόχληση και δεν μπορούσε να συνεχίσει, οπότε έπρεπε να τον βγάλουμε» ήταν τα λόγια του Αρτετά μετά τον τέταρτο συνεχόμενο αποκλεισμό της Άρσεναλ στο Europa League.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик