Το μήνυμά του Σισέ στα social media

Με ήττα έληξε η κρίσιμη αναμέτρηση στο Γ. Καραϊσκάκης, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την Καραμπάκ, στην 3η στροφή των ομίλων του  Europa League και να γνωρίζει ταπεινωτική ήττα με 0-3.

Ο παίκτης  του Ολυμπιακού Σισέ ξέφυγε χθες, μετά την ήττα, σήμερα όμως έσπευσε να διορθώσει και να φτιάξει τα πράγματα με ανάρτηση του στα social media!

Το μήνυμά του Σισέ στα social media:

«Χθες ήταν μια πολύ κακή βραδιά για τον Ολυμπιακό και για εμένα. Τον τελευταίο καιρό έχω περάσει μια προσωπική κόλαση με τραγικές απώλειες και έχω δοκιμαστεί ψυχολογικά.

Με γνωρίζετε καλά. Ξέρετε πόσο πολύ αγαπώ τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, στον οποίο μεγάλωσα ποδοσφαιρικά και για τον οποίο δίνω πάντα ότι έχω μέσα στο γήπεδο.

Χθες έκανα ένα λάθος, έχασα την ψυχραιμία μου ακούγοντας σκληρούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για εμένα και την οικογένεια μου. Για αυτό θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε όλη την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου, τη διοίκηση και κυρίως τον μοναδικό κόσμο μας.

Ελπίζω να με συγχωρέσετε γιατί έχω δείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι είμαι ένας από εσάς και θέλω να συνεχίσω, με αμείωτο πάθος, να δίνω τα πάντα για την ομάδα μας».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ