Διπλασίασαν τις νίκες τους απέναντι στους Ουκρανούς.

Το UEFA Europa League συνεχίστηκε με τους δεύτερους αγώνες των πλέι οφ. Οι νικητές εξασφαλίζουν την παρουσία τους στους ομίλους.

Οι ηττημένοι, από την πλευρά τους, θα συνεχίσουν τις φετινές ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους στους ομίλους του Europa Conference League.

Στην «AEK Arena» τέθηκαν αντιμέτωπες η ΑΕΚ Λάρνακας και η Ντνίπρο, με τους Κύπριους να μην έχουν στη διάθεσή τους τον Ιβάν Τριφόσκι λόγω ίωσης.

Στο πρώτο παιχνίδι οι «κιτρινοπράσινοι» επιβλήθηκαν με 2-1. Στον επαναληπτικό επιβεβαίωσαν την κυριαρχία τους, επικρατώντας με 2-0 και εξασφαλίζοντας έτσι την παρουσία τους στους ομίλους.

Οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Όλτρα άνοιξαν το σκορ στο 21’ με τον Άνταμ Γιούρσκο, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους πριν καν συμπληρωθεί το ημίχρονο. Συγκεκριμένα, στο 45’ με τον Ραφαέλ Λόπες.

Ο Νικόλας Εγγλέζου στο 78’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή τους.

Στη Λιθουανία, η Ζαλγκίρις Βίλνιους κέρδισε με 3-2 τη Λουντογκόρετς στο LFF Stadium στην κανονική περίοδο. Οι Bούλγαροι είχαν επικρατήσει με 1-0 στο παιχνίδι του πρώτου γύρου κι έτσι οδηγηθήκαμε σε παράταση.

Δεν μπήκε κάποιο γκολ στον έξτρα χρόνο, έτσι οδηγηθήκαμε στα πέναλτι, με τους φιλοξενούμενους να εξασφαλίζουν την πρόκριση.

Στη Δανία, η Σίλκερμπογκ και η Ελσίνι ήρθαν ισόπαλες 1-1, με την πρόκριση να παίρνουν οι Φινλανδοί λόγω της νίκης τους στο πρώτο ματς με 2-1.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ