Την τελευταία εβδομάδα τα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα αρχίζουν να ξεφεύγουν και οι ομαδες δεν μπορούν να μείνουν ανεπηρέαστες από αυτήν την κατάσταση, παρόλα τα μέτρα που παίρνουν. Μετά το κρούσμα στην ομάδα του Παναθηναϊκού και τις διαδικασίες σύμφωνα με το πρωτόκολλο επικράτησε λογικά το κακό σενάριο και πήρε αναβολή ο αγώνα του με την […]

Την τελευταία εβδομάδα τα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα αρχίζουν να ξεφεύγουν και οι ομαδες δεν μπορούν να μείνουν ανεπηρέαστες από αυτήν την κατάσταση, παρόλα τα μέτρα που παίρνουν. Μετά το κρούσμα στην ομάδα του Παναθηναϊκού και τις διαδικασίες σύμφωνα με το πρωτόκολλο επικράτησε λογικά το κακό σενάριο και πήρε αναβολή ο αγώνα του με την Ζενίτ!

Όπως φάνηκε από το απόγευμα της Τρίτης (27/10), το παιχνίδι των «πράσινων» με την Ζενίτ δεν θα μπορούσε να διεξαχθεί, λόγω του κρούσματος που παρουσιάστηκε στην ομάδα του Γιώργου Βόβορα.

Μετά από διαβουλεύσεις, το… αναπόφευκτο πήρε επίσημη μορφή και η αναμέτρηση αναβλήθηκε, αφού υπήρχαν φόβοι για διασπορά του ιού.

Νωρίτερα είχε ακυρωθεί το ταξίδι της αποστολής για την Κωνσταντινούπολη, ενώ όλα τα μέλη της ομάδας βρίσκονται ήδη σε καθεστώς αυξημένης ενεργητικής επιτήρησης.

Την Πέμπτη (29/10) θα ακολουθήσουν νέα τεστ Covid-19 στο «τριφύλλι», που, θυμίζουμε, δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα, αφού έχει ήδη αναβληθεί και ο αγώνας με τον Προμηθέα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Eurocup

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για VTB League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρωσία

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μάικ Τάισον: Μισό δισ. -ως τώρα- για τα γούστα του!
Πυγμαχία

Μάικ Τάισον: Μισό δισ. -ως τώρα- για τα γούστα του!