Τα παιχνίδια του ερχόμενου Euro αναμένεται να διεξαχθούν με παρουσία θεατών, τουλάχιστον στις 8 από τις 12 διοργανώτριες πόλεις. Μια τέτοια είδηση είναι πραγματικά ευχάριστη. Λίγο παραπάνω από έναν χρόνο πριν, τα γήπεδα έσφυζαν από ζωή και παρουσία κόσμου. Όμως όλο αυτό το διάστημα που ο πλανήτης ταλανίζεται από την πανδημία, οι πόλεις που φιλοξενούν […]

Τα παιχνίδια του ερχόμενου Euro αναμένεται να διεξαχθούν με παρουσία θεατών, τουλάχιστον στις 8 από τις 12 διοργανώτριες πόλεις.

Μια τέτοια είδηση είναι πραγματικά ευχάριστη. Λίγο παραπάνω από έναν χρόνο πριν, τα γήπεδα έσφυζαν από ζωή και παρουσία κόσμου. Όμως όλο αυτό το διάστημα που ο πλανήτης ταλανίζεται από την πανδημία, οι πόλεις που φιλοξενούν κόσμο είναι ελάχιστες.

Παρόλα αυτά, η UEFA ανακοίνωσε κάτι πολύ ευχάριστο, καθώς η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία γνωστοποίησε πως τα παιχνίδια στο ερχόμενο Euro θα γίνουν υπό την παρουσία θεατών.

Μέχρι στιγμής στις 8 από τις 12 διοργανώτριες πόλεις, θα φιλοξενηθεί κόσμος στα γήπεδα, ενώ ίσως έχουμε κι νέες ανακοινώσεις στα τέλη του μήνα, και για υπόλοιπες πόλεις.

Η Αγ. Πετρούπολη θα φιλοξενήσει στα γήπεδά της, τουλάχιστον το 50% της χωρητικότητας, δίνοντας το «ΟΚ» της. Όπως επίσης και το εν λόγω ποσοστό ενδέχεται να αυξηθεί. Ομοίως και στο Μπακού, όπου εκεί ίσως χρειαστούν αρνητικά τεστ κορονοϊού.

Στην Ουγγαρία πάλι ονειρεύονται… sold out, θέλοντας να γεμίσουν το γήπεδο της Βουδαπέστης. Παρουσία της τάξεως του 25%-33% θα βρεθεί στο Άμστερνταμ, στο Βουκουρέστι, την Κοπεγχάγη και τη Γλασκώβη, όπου το ποσοστό ενδέχεται κι εκεί να αυξηθεί.

Καταλήγοντας, στο Λονδίνο αναμένεται να φιλοξενηθούν τα περισσότερα ματς, ενώ θα γεμίσει το γήπεδο κατά 25% στους ομίλους! Στόχος φυσικά είναι να αυξηθεί το νούμερο των παρευρισκόμενων στα νοκ άουτ, τους ημιτελικούς και τον τελικό.

Για τις υπόλοιπες πόλεις (Μόναχο, Ρώμη, Δουβλίνο, Μπιλμπάο) η UEFA έδωσε προθεσμία έως τις 19 Απριλίου για περαιτέρω πληροφορίες. Σίγουρα, για αυτές τις πόλεις υπάρχει και δεύτερο πλάνο.

Πάντως, μια αρκετά ευχάριστη είδηση για τον χώρο του αθλητισμού.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ