Στο Euro που αναμένεται να πραγματοποιηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι, δε θα υπάρχει ούτε ένας Έλληνας διαιτητής, καθώς ανακοινώθηκε η λίστα. Η λίστα με τους διαιτητές που θα σφυρίξουν στο προσεχές Euro το καλοκαίρι, έγινε γνωστή! Και σε εκείνη δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας διαιτητής. Υπάρχει ακόμη και… Αργεντινός, ακόμη και γυναίκα, όμως κανείς Έλληνας! Η […]

Στο Euro που αναμένεται να πραγματοποιηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι, δε θα υπάρχει ούτε ένας Έλληνας διαιτητής, καθώς ανακοινώθηκε η λίστα.

Η λίστα με τους διαιτητές που θα σφυρίξουν στο προσεχές Euro το καλοκαίρι, έγινε γνωστή! Και σε εκείνη δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας διαιτητής. Υπάρχει ακόμη και… Αργεντινός, ακόμη και γυναίκα, όμως κανείς Έλληνας!

Η UEFA, το απόγευμα της Τετάρτης (21/4) ανακοίνωσε την εν λόγω λίστα, οι οποίοι θα σφυρίξουν τις αναμετρήσεις από τις 11 Ιουνίου, ως τις 11 Ιουλίου.

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος ήταν ο μόνος που μπορούσε να βρίσκεται εντός λίστας και επιλογών. Αλλά τζίφος…

Οι 18 ευρωπαίοι διαιτητές είναι γνωστοί, με τους περισσότερους εξ αυτών να έχουν σφυρίξει αγώνες της Super League Interwetten στο παρελθόν.

Τη λίστα συμπληρώνει ο Αργεντινός, Φερνάντο Ραπαλίνι, στο πλαίσιο συνεργασίας και ανταλλαγής με την CONMEBOL. Αντίστοιχα ο Ισπανός, Χεσούς Χιλ Μανθάνο θα σφυρίξει ματς του Copa America 2021, στα γήπεδα της Αργεντινής και της Κολομβίας.

Τέταρτη θα είναι η Γαλλίδα, Στεφανί Φραπάρ. Αποτελεί την πρώτη γυναίκα που επιλέγεται για Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανδρών.

Δείτε αναλυτικά τους διαιτητές:

Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία), Ντάνι Μάκελι (Ολλανδία), Τσουνέιτ Τσακίρ (Τουρκία), Ματέου Λαόθ (Ισπανία), Κάρλος ντελ Θέρο (Ισπανία), Μάικλ Όλιβερ (Αγγλία), Αντρέας Έκμπεργκ (Σουηδία), Ντανιέλ Ορσάτο (Ιταλία), Όρελ Γκρίνφιλντ (Ισραήλ), Αρτούρ Σοάρες Ντίας (Πορτογαλία), Οβίντιου Χάτετζαν (Ρουμανία), Ντάνιελ Ζίμπερτ (Γερμανία), Σεργκέι Καράσεβ (Ρωσία), Άντονι Τέιλορ (Αγγλία), Ίστβαν Κόβατς (Ρουμανία), Κλεμάν Τουρπέν (Γαλλία), Μπιερν Κάιπερς (Ολλανδία), Σλάβκο Βίντσιτς (Σλοβενία).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ