Κυρίως από παίκτες των φιναλίστ της διοργάνωσης αποτελείται η κορυφαία 11αδα του EURO, όπως την ανέδειξε η UEFA. Ιταλοί και Άγγλοι ποδοσφαιριστές σχεδόν τη μονοπωλούν με… σκορ 8-3. “Σφήνα” στην 11άδα είναι μόνο οι Λουκάκου (Βέλγιο), Πέδρι (Ισπανία) και Χόϊμπιεργκ (Δανία). Κατά τα λοιπά, ο ήρωας του τελικού Ιταλός πορτιέρο, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, ανακυρήχθηκε και Νο1 […]

Κυρίως από παίκτες των φιναλίστ της διοργάνωσης αποτελείται η κορυφαία 11αδα του EURO, όπως την ανέδειξε η UEFA. Ιταλοί και Άγγλοι ποδοσφαιριστές σχεδόν τη μονοπωλούν με… σκορ 8-3. “Σφήνα” στην 11άδα είναι μόνο οι Λουκάκου (Βέλγιο), Πέδρι (Ισπανία) και Χόϊμπιεργκ (Δανία).

Κατά τα λοιπά, ο ήρωας του τελικού Ιταλός πορτιέρο, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, ανακυρήχθηκε και Νο1 της “ιδανικής” ενδεκάδας. Άλλοι τέσσερις συμπαίκτες του περιλαμβάνονται σ’ αυτήν: είναι οι Μπονούτσι, Σπινατσόλα, Ζορζίνιο και Κιέζα.

Η Αγγλία εκπροσωπείται στην καλύτερη 11αδα του EURO από τους Μαγκουάιρ, Γουόκερ και Στέρλινγκ.

Ο μεγάλος “απών”

Ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, Κριστιάνο Ρονάλντο είναι σαφώς ο μεγάλος “απών” από την ιδανική ενδεκάδα. Παρά τα 5 γκολ του, βέβαια, ο CR7 δε βοήθησε την Πορτογαλία όσο απατείτο. Και ίσως γι’ αυτό δε βρίσκει θέση σ’ αυτό το πάνθεον.

Φυσικά, υπάρχουν και… άλλες απόψεις για την ιδανική 11αδα του EURO, όπως αυτή της ισπανικής Marca, π.χ. Αλλά, όπως και το κάνουμε, η άποψη της UEFA βαραίνει λίγο περισσότερο… Ή όχι;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ