Απασφάλισε ο Κλοπ για τα κρούσματα, τον Κορωνοϊό και την Premier League. Αυτό είναι η αλήθεια πως δεν το περιμέναμε από τον Γερμανό. Που γενικά είναι ψύχραιμος στις τοποθετήσεις του. «Την περασμένη εβδομάδα είχαμε έξαρση και φάνηκε ότι είχαμε πολλά ψευδώς θετικά αποτελέσματα, αλλά οι κανόνες είναι όπως είναι, και έτσι όλοι αυτοί οι παίκτες […]

Απασφάλισε ο Κλοπ για τα κρούσματα, τον Κορωνοϊό και την Premier League. Αυτό είναι η αλήθεια πως δεν το περιμέναμε από τον Γερμανό. Που γενικά είναι ψύχραιμος στις τοποθετήσεις του.

«Την περασμένη εβδομάδα είχαμε έξαρση και φάνηκε ότι είχαμε πολλά ψευδώς θετικά αποτελέσματα, αλλά οι κανόνες είναι όπως είναι, και έτσι όλοι αυτοί οι παίκτες που βρέθηκαν ψευδώς θετικοί δεν μπορούσαν να παίξουν», είπε ο Κλοπ στους δημοσιογράφους και συνέχισε:

«Το μόνο πραγματικά θετικό κρούσμα ήταν του Τρεντ Αλεξάντερ-Αρνολντ και όλα τα υπόλοιπα ήταν ψευδώς θετικά».

Η Λίβερπουλ υποδέχθηκε την Άρσεναλ στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ την Πέμπτη πριν από τον επαναληπτικό αγώνα στις 20 Ιανουαρίου στο «Emirates Stadium».

Διάφορες ομάδες ζήτησαν εξηγήσεις από την EFL (English Football League) και απαίτησαν να διεξαχθεί έρευνα για να διαπιστωθεί αν συνέβη κάτι τέτοιο και ο τρίτος γύρος των τεστ έγιναν μετά το ματς με την Άρσεναλ.

Επίσης να διαπιστωθεί αν η Λίβερπουλ γνώριζε πως τα τεστ ήταν αρνητικά και επέλεξε να μην αγωνιστεί. Σε μία τέτοια περίπτωση η εξέλιξη αυτή μπορεί να της επιφέρει σημαντικές κυρώσεις. Προς το παρών η υπόθεση παραμένει ένα μυστήριο και η EFL, καλείται να δώσει άμεσα απαντήσεις για το ζήτημα που προέκυψε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ