Σε μία κίνηση που τάραξε τα… νερά του ολλανδικού ποδοσφαίρου προχώρησε ο Άγιαξ. Aποκτώντας απ’ την «αιώνια» αντίπαλό του Φέγενορντ, τον αρχηγό και ηγέτη της Στίβεν Μπέργκχαους! Έχοντας περάσει σχεδόν μια βδομάδα, στην Ολλανδία ακόμη συζητούν τη μεταγραφή του αρχηγού και ηγέτη της Φέγενορντ, Στίβεν Μπέργκχαους. Στον Άγιαξ. Οι πρωταθλητές Ολλανδίας εκμεταλλεύτηκαν τη ρήτρα ύψους […]

Σε μία κίνηση που τάραξε τα… νερά του ολλανδικού ποδοσφαίρου προχώρησε ο Άγιαξ. Aποκτώντας απ’ την «αιώνια» αντίπαλό του Φέγενορντ, τον αρχηγό και ηγέτη της Στίβεν Μπέργκχαους!

Έχοντας περάσει σχεδόν μια βδομάδα, στην Ολλανδία ακόμη συζητούν τη μεταγραφή του αρχηγού και ηγέτη της Φέγενορντ, Στίβεν Μπέργκχαους. Στον Άγιαξ.

Οι πρωταθλητές Ολλανδίας εκμεταλλεύτηκαν τη ρήτρα ύψους 4 εκατ. ευρώ. Που υπήρχε στο συμβόλαιο του 29χρονου μεσοεπιθετικού. Ο οποίος μέτρησε 19 γκολ και 15 ασίστ σε 33 αγώνες την περασμένη σεζόν, και απέκτησαν τα δικαιώματα του.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Φέγενορντ είναι εξοργισμένοι από τη διοίκηση της ομάδας, καθώς δεν μπόρεσε να κρατήσει τον αρχηγό στο δυναμικό της. Ο διεθνής Ολλανδός εξτρέμ υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2025 με τον «Αίαντα», όντας μόλις ο τρίτος παίκτης στην Ιστορία του ολλανδικού ποδοσφαίρου, που ακολούθησε απευθείας το δρομολόγιο από τη Φέγενορντ στον Άγιαξ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Eredivisie

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ