Οι νεότεροι γνώρισαν τον Ρόναλντ Κούμαν, ως προπονητή της Μπαρτσελόνα. Όμως πριν γίνει προπονητής ο Ολλανδός αγωνιζόταν ως ποδοσφαιριστής. Από το 1989 κρατούσε, 32 χρόνια δηλαδή ένα απίστευτο ρεκόρ! Ποιό είναι αυτό; Είχε σκοράρει δύο φορές σε τρεις διαδοχικές αναμετρήσεις, στην Eredivisie. Το έκανε από τις 12 ως τις 28 Οκτωβρίου 1988 και από τις […]

Οι νεότεροι γνώρισαν τον Ρόναλντ Κούμαν, ως προπονητή της Μπαρτσελόνα. Όμως πριν γίνει προπονητής ο Ολλανδός αγωνιζόταν ως ποδοσφαιριστής. Από το 1989 κρατούσε, 32 χρόνια δηλαδή ένα απίστευτο ρεκόρ! Ποιό είναι αυτό; Είχε σκοράρει δύο φορές σε τρεις διαδοχικές αναμετρήσεις, στην Eredivisie.

Το έκανε από τις 12 ως τις 28 Οκτωβρίου 1988 και από τις 14 Απριλίου 1989 ως τις 12 Μαΐου 1989. Από τότε είχε να σκοράρει αμυντικός σε τρεις διαδοχικές αναμετρήσεις στην Eredivisie. Χρόνια λοιπόν μετά ήρθε ένας αμυντικός να σπάσει το ρεκόρ του Κούμαν! Ο λόγος για τον Φιλίπ  Μουένε!!

Ο 27χρονος δεξιός μπακ της Αιντχόφεν στο ματς με τους Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Ο φορμαρισμένος Αυστριακός σκόραρε για 3 διαδοχικό παιχνίδι. Άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης και έγραψε ιστορία.Είχαν προηγηθεί τα γκολ κόντρα στην Ουτρέχτη εντός στις 4 Δεκεμβρίου (4-1) και στη Βάαλβαϊκ εκτός στις 19 Δεκεμβρίου (1-4).

Δείτε το σπουδαίο γκολ του Μουένε που έγραψε ιστορία στο ματς με τη Βάαλβαϊκ στις 19 Δεκεμβρίου:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Eredivisie

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αϊντχόβεν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ