Καλός παίκτης, αλλά ιδιόρρυθμος ως χαρακτήρας.

Ο Άντονι βρίσκεται πολύ κοντά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα μπορούσε όμως να έχει ακόμα περισσότερες επιλογές.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ τον θέλει στο «Ολντ Τράφορντ». Οι «κόκκινοι διάβολοι», μάλιστα, έχουν ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση στον Άγιαξ, στον οποίο ανήκει, ύψους 45 εκατ. ευρώ.

Ο 22άχρονος επιθετικός είναι θετικός στη μετακόμισή του στην Premier League, ωστόσο έχει μόνο μία πρόταση, ενώ θα μπορούσε να έχει κι άλλες.

Ομάδες όπως οι Μάντσεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ θα μπορούσαν να τον διεκδικήσουν. Ο Βραζιλιάνος, όμως, θεωρείται ιδιόρρυθμος χαρακτήρας.

Εξ ου και δεν θέλησαν να ρισκάρουν, όπως υποστήριξαν παλαίμαχοι Ολλανδοί διεθνείς.

Στη νίκη του Άγιαξ με 3-2 επί της Φέγενορντ, τον περασμένο Μάρτιο, σκόραρε στο 87’ και τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα για τον πανηγυρισμό του.

Στις καθυστερήσεις αντίκρισε και δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

«Ας υποθέσουμε ότι είμαστε μαζί στις κερκίδες ως σκάουτερ για τη Μάντσεστερ Σίτι ή τη Λίβερπουλ… Και κοιτάμε τον Άντονι, τι νομίζεις ότι θα λέγαμε όταν επιστρέψουμε τη Δευτέρα; Δεν θα το ανεχτούμε αυτό. Δεν βλέπεις έναν Σερτζ Γκνάμπρι, έναν Μοχάμεντ Σαλάχ ή τον Λερόι Σανέ να το κάνει αυτό. Τότε μπορείς να πεις: είναι νέος, αλλά μπορεί να γίνει και πιο τρελό», ανέφερε σχετικά ο Ρενέ Βαν Ντε Χιπ.

O Βιμ Κιφτ, από την πλευρά του, επεσήμανε: «Δεν είναι τόσο νέος πια, γιατί το κάνει αυτό εδώ και δύο χρόνια. Ένα τέτοιο αγόρι δεν μπορεί να το ηρεμήσει τελικά ένας προπονητής. Ο Τεν Χαγκ φυσικά δεν θα πει ποτέ ότι ο Άντονι συμπεριφέρεται σαν ηλίθιος, αλλά το πιστεύει. Γενικά, αυτή η συμπεριφορά αντιμετωπίζεται στα αποδυτήρια, μετά κάποιος λέει: “ρε, τι κάνεις;”».

Ο Άντονι, από το 2020 οπότε μετακόμισε στο Άμστερνταμ, έχει 78 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει σκοράρει 22 γκολ κι έχει δώσει και είκοσι ασίστ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Eredivisie

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άγιαξ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν