Ο Γιακουμάκης κάνει εξαιρετική χρονιά με την Φένλο. Ο Έλληνας επιθετικός έχει κάνει την Ευρώπη να παραμιλάει με όσα κάνει στο Ολλανδικό πρωτάθλημα. Ο Γιώργος Γιακουμάκης έφτασε τα 25 γκολ και συνεχίζει ακάθεκτος. Σημερινό δημοσίευμα αναφέρει ότι η Φένλο αξιώνει ένα ποσό μεταξύ 6 με 10 εκ. ευρώ για να τον παραχωρήσει. Οπότε όποιος επιθυμεί […]

Ο Γιακουμάκης κάνει εξαιρετική χρονιά με την Φένλο. Ο Έλληνας επιθετικός έχει κάνει την Ευρώπη να παραμιλάει με όσα κάνει στο Ολλανδικό πρωτάθλημα. Ο Γιώργος Γιακουμάκης έφτασε τα 25 γκολ και συνεχίζει ακάθεκτος.

Σημερινό δημοσίευμα αναφέρει ότι η Φένλο αξιώνει ένα ποσό μεταξύ 6 με 10 εκ. ευρώ για να τον παραχωρήσει. Οπότε όποιος επιθυμεί να τον αποκτήσει πρέπει να ξηλωθεί για τα καλά.

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο Γιακουμάκης είναι με διαφορά ο πρώτος σκόρερ της Ολλανδία και έχει ένα συμβόλαιο ενός έτους ακόμη με τη Φένλο, χωρίς ρήτρα. Ενα συμβόλαιο το οποίο μπορεί να παραταθεί από την ομάδα χωρίς δέσμευση, κάτι που δίνει στην Φένλο μία καλή διαπραγματευτική θέση.

Ο σύλλογος λοιπόν θέλει ένα ποσό μεταξύ έξι και δέκα εκατομμυρίων ευρώ για τον Ελληνα επιθετικό, ο οποίος έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Αρκετές ομάδες από την Αγγλία που παίζουν στην Premier League και την Championship έχουν ρωτήσει για τον επιθετικό.

Επίσης άνθρωποι από Γερμανία, Τουρκία και Κατάρ, έχουν δει τον Γιακουμάκη. Παρεμπιπτόντως δεν υπάρχει ακόμη συγκεκριμένο ενδιαφέρον από τις Κάτω Χώρες.

Αν καταφέρει να πουλήσει τον Ελληνα επιθετικό για έναν τέτοιο ποσό ο σύλλογος θα έχει τεράστιο κέρδος. Το περασμένο καλοκαίρι, πλήρωσε μόνο 200.000 ευρώ στην ΑΕΚ Αθηνών για τις υπηρεσίες του Γιακουμάκη».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Eredivisie

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι