Η Τβέντε επιβλήθηκε εντός έδρας με 3-1 της Αλκμάαρ, με την ομάδα των Βαγγέλη Παυλίδη και Παντελή Χατζηδιάκου να γνωρίζει την τρίτη διαδοχική ήττα της στο ολλανδικό πρωτάθλημα και να παραμένει στη 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Με τρεις βαθμούς. Στο αρχικό σχήμα βρέθηκαν οι Δημήτρης Λημνιός για τους γηπεδούχους, που σκόραρε και στο 91′. […]

Η Τβέντε επιβλήθηκε εντός έδρας με 3-1 της Αλκμάαρ, με την ομάδα των Βαγγέλη Παυλίδη και Παντελή Χατζηδιάκου να γνωρίζει την τρίτη διαδοχική ήττα της στο ολλανδικό πρωτάθλημα και να παραμένει στη 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Με τρεις βαθμούς.

Στο αρχικό σχήμα βρέθηκαν οι Δημήτρης Λημνιός για τους γηπεδούχους, που σκόραρε και στο 91′. Αλλά και ο Βαγγέλης Παυλίδης για τους φιλοξενούμενους.

Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσαν να φανταστούν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι βρήκαν δίχτυα πριν συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα. Με τον Βαν Βολφσβίνκελ να σουτάρει και να κάνει το 1-0 σε 32” έπειτα από ασίστ του Μίχελ Φλαπ. Στο 17′ η ομάδα του Λημνιού βρήκε και δεύτερο τέρμα. Ο Ροτς διεύρυνε το προβάδισμα της Τβέντε, γράφοντας με κεφαλιά το 2-0.

Η Αλκμάαρ κατάφερε να μειώσει σε 2-1 λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους με τον Κάρλσον, αλλά η Τβέντε δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της κουβέντα, Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης σε 45 λεπτά αγώνα, με τον Λημνιό να τους τιμωρεί στο 90+1′, σφραγίζοντας τη νίκη της Τβέντε με 3-1 με ωραίο σουτ εκτός περιοχής, μετά από την ασίστ του Μισίντζαν.

Ο 23χρονος Έλληνας διεθνής πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση και αυτό ήταν το πρώτο γκολ του με τη φανέλα της Τβέντε, ενώ σκόραρε μετά από σχεδόν 18 μήνες (τελευταία φορά ήταν με την ομάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ στις 15 Φεβρουαρίου του 2020.

 

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Eredivisie

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι