Οι Ολλανδοί, τύπου Ντάισελμπλουμ, φρόντισαν, επί Μνημονίων, να διαλύσουν (και) τα εργασιακά στην Ελλάδα, παρέα με τους Γερμανούς φίλους τους. Όμως στην ίδια τους τη χώρα, τέτοιες μαγκιές δεν περνούν εύκολα από τα δικαστήρια. Ζήτω ο Heero, λοιπόν!

Χέρενφεν: Τώρα θα χάσει κι από τον… Μίκυ Μάους! Εντάξει. Τίτλος είναι, πρέπει να είναι “πιασάρικος”. Οπότε μη νομίζετε ότι έδωσε ποδοσφαιρικό παιχνίδι με κάποιο άλλο καρτούν η ολλανδική ομάδα και έχασε. Άλλωστε, καμία δικαστική διαμάχη δεν είναι “παιχνίδι”. Ακόμη και μ’ ένα καρτούν. Και, άμα χάσεις και σε τέτοια, τότε είναι που η είδηση κάνει, ως viral, το γύρο του κόσμου -και, όχι απλά δικαίως, αλλά και με… απόφαση δικαστηρίου! Τι ακριβώς έχει συμβεί;

Όχι, φυσικά, το να κερδίσει ένα πραγματικό καρτούν μια δίκη. Αλλά ο άνθρωπος που το παριστάνει. Ο Χέντρικ Πάσβερ είναι αυτός που εδώ και 22 ολόκληρα χρόνια, από 30 χρονών δηλαδή, φοράει τη στολή της μασκότ της Χέρενφεν και κάνει… ε, ό,τι κάνουν οι μασκότ στο γήπεδο. Διασκεδάζει τα πιτσιρίκια, δίνει το σύνθημα για χειροκρότημα και διάφορα τέτοια. Η στολή παριστάνει τον Heero, -τον ήρωα, δηλαδή, αλλά με δύο e, όπως το Heerenveen.

Φυσικά, ο Πάσβερ δεν έκανε μόνο τη μασκότ στα ματς της ομάδας. Είχε δουλειά πλήρους απασχόλησης ως ένας από τους υπεύθυνους για τη συντήρηση του “Abe Lenstra”. Εθελοντής για τον σύλλογο από το 1966, έφτασε να αποκτήσει και την ευθύνη για τις διαφημιστικές πινακίδες του γηπέδου. Μέχρι το Φεβρουάριο, όταν και ο νέος (και, σε σχέση με τον Πάσβερ, κανονικό νεούδι) διευθύνων, είπε να τον απολύσει. Και το έκανε.

(Και) οι Ολλανδοί διέλυσαν τα εργασιακά εδώ, όχι στη χώρα τους…

Τώρα, οι Ολλανδοί είχαν πολλές εξυπνάδες -και χοντράδες- να πουν για την Ελλάδα όσο, επί Μνημονίων, τη διέλυαν παρέα με τα κολλητάρια τους, τους Γερμανούς. Πλέον, τα εργασιακά δικαιώματα έχουν γίνει κουρελόχαρτο (και) εξαιτίας τους, εδώ στο Ελλαδιστάν. Αλλά στη δική τους χώρα, φυσικά, δε συνέβη κάτι τέτοιο. Ο Πάσβερ, λοιπόν, που εδώ δε θα είχε καμία τύχη, πήγε το σύλλογο στα εκεί δικαστήρια, για παράνομη και καταχρηστική απόλυση.


Και… κέρδισε! Η υπερασπιστική γραμμή της Χέρενφεν, ότι τάχα μου ήταν παράξενος και δεν είχε κάνει εμβόλιο και, τέλος πάντων, δεν τηρούσε τα μέτρα κατά του κορωνοϊού δεν έπεισαν το δικαστήριο. Πίστεψε την πλευρά του Heero, που έλεγε ότι, απλώς, η νέα διοίκηση δε γουστάρει κανέναν παλιό της ομάδας. Γουστάρουν ή όχι, όμως, πρέπει πλέον να τον επαναπροσλάβουν, με τις ίδιες αρμοδιότητες και τον ίδιο μισθό. Και, φυσικά, δικός τους είναι ο λογαριασμός και για τα δικαστικά έξοδα. Γειασάν του Χέντρικ, λοιπόν! Και, άσχετο: αλήθεια, αυτός ο αλαζονικός και φαφλατάς λιμοκοντόρος, ο Ντάισελμπλουμ, τι κάνει, το παλικάρι; Καλά είναι; Κάνα ακόμη πτυχίο-μαϊμού, πήρε;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Eredivisie

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик