Το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» είναι έτοιμο να επιστρέψει στις οθόνες μας και πάλι. Όχι όμως όπως πολλοί το γνωρίζαμε. Όλοι ξέραμε ότι επί σειρά ετών ήταν μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΙ. Ε, λοιπόν αυτό άλλαξε και επιστρέφει μέσω του ΑΝΤ1. Ναι, σωστά βλέπετε.

Δεν θα είναι όμως η μοναδική αλλαγή. Θα υπάρχουν σημαντικές αλλαγές και στην παρουσίαση. Τανιμανίδης, Μπεκατώρου και Λάτσιος δεν έχουν θέση κατά όπως φαίνεται. Η θέση του κεντρικού παρουσιαστή το σίγουρο είναι ότι έχει κλειδώσει από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μένει να δούμε με τις υπόλοιπες θέσεις τι ακριβώς θα γίνει.

Στο κανάλι επιθυμούν ο Σάκης να να ξεκινήσει την δική του εκπομπή μαζί με τη Χριστίνα Μπόμπα. Το θέμα είναι, θα προλαβαίνει μαζί με το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο;

Από την άλλη ο Σάκης είναι ο μόνος που έχει τόση καλή χημεία με τον Αρναούτουγλου, και αυτό είναι κάτι που δεν μπορούν να το παραβλέψουν οι άνθρωποι της παραγωγής.

Όσον αφορά την Μαρία Μπεκατώρου, είναι παρελθόν, οπότε η θέση της ψάχνει ήδη αντικαταστάτη.

Τέλος ο Γιάννης Λάτσιος έκανε ραντεβού με τους υπευθύνους αλλά ουσιαστικά έριξε άκυρο στην πρόταση τους, αφού δεν αισθάνεται και πολύ ζεστός για να κάνει την επιστροφή του μέσα από την συγκεκριμένη εκπομπή.

Έρχεται ανανεωμένο με πρόσωπα έκπληξη