Γνωστός τραγουδιστής έχε μπλεξίματα με τον νόμο και τις Αρχές.

Δεν λένε να πάψουν οι ειδήσεις γύρω από πρόσωπα της showbiz και τα μπλεξίματα τους. Η νέα είδηση των τελευταίων ωρών είναι ότι συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής στην Λαμία.

Συγκεκριμένα στα χέρια των Λιμενικών του Λιμεναρχείου Στυλίδας βρέθηκε ο τραγουδιστής με μία ακόμη φίλη του οι οποίοι είχαν στο αυτοκίνητό τους, εντός κλειστού συσκευασμένου χαρτοκιβωτίου, είκοσι (20) συσκευασίες χύμα καπνού των 1000 gr η καθεμιά. Αυτές δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Ο λόγος της σύλληψης τους ήταν για παράβαση του νόμου «περί εθνικού τελωνειακού κώδικα», καθώς και «περί συναυτουργίας». Τα καπνικά προϊόντα που σας αναφέραμε πιο πάνω έχουν κατασχεθεί, ενώ οι αναλογούντες φόροι και δασμοί υπολογίζονται γύρω στα 4.500 ευρώ.

Πέρα από τον τραγουδιστή και τη φίλη του που συνελήφθησαν, κατασχέθηκε και το όχημα τους ως μέσο διακίνησης και απόκρυψης λαθραίων καπνικών προϊόντων. Το αυτοκίνητο πρόκειται επίσης να παραδοθεί στο Τελωνείο Στυλίδας.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες (24/5) το μεσημέρι στα όρια του αυτοφώρου στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας. Ο τραγουδιστής και η φίλη του πήραν προθεσμία για να απολογηθούν. Τέλος, η σχηματιζόμενη δικογραφία θα υποβληθεί στο πλαίσιο της τακτικής διαδικασίας.

τραγουδιστής

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ