Δικαιώθηκε ο Αλέξης Κούγιας και η ΑΕΛ για την προσφυγή που είχε κάνει αναφορικά με τις μεταγραφές των ομάδων οι οποίες ανέβηκαν από τη Football League στη Super League 2. Κάτι το οποίο σημαίνει πως κανείς δεν γνωρίζει πως θα εξελιχθεί ξανά το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Και όλα αυτά λίγη ώρα μετά την κλήρωση […]

Δικαιώθηκε ο Αλέξης Κούγιας και η ΑΕΛ για την προσφυγή που είχε κάνει αναφορικά με τις μεταγραφές των ομάδων οι οποίες ανέβηκαν από τη Football League στη Super League 2.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως κανείς δεν γνωρίζει πως θα εξελιχθεί ξανά το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Και όλα αυτά λίγη ώρα μετά την κλήρωση της διοργάνωσης!

Με την ΕΠΟ για μία ακόμη φορά να τρέχει και να μην φτάνει.

Μετά από την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε την παρακάτω απόφαση.

Δέχτηκε, κατά πλειοψηφία εν μέρει, την προσφυγή της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΕΛ» κατά του τριτοβάθμιου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (Ε.Π.Ο.)».

Ακυρώνει την από 14.09.2021 απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων (Θέμα 1ο) του καθού τριτοβάθμιου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (Ε.Π.Ο.)» . Αναφορικά με την «Απόφαση επί των διαβιβασθέντων από την Super League 2 αιτημάτων ΠΑΕ. Προερχομένων από την Football League. Αναφορικά με την επιβολή των ποινών μη αδειοδότησής τους», όπως ειδικότερα το περιεχόμενο αυτής (απόφασης) αναφέρεται στο αιτιολογικό».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΛ

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει τον Χλάντουν κάτω από τα δοκάρια ο Μπότο! (vid)
Ποδόσφαιρο

Θέλει τον Χλάντουν κάτω από τα δοκάρια ο Μπότο! (vid)