H Γιουνάιτεντ κατάφερε εκεί που ήταν καβάλα στο άλογο στον όμιλο (Γιατί περί κατορθώματος πρόκειται), όχι απλά να μην βγει πρώτη, αλλά να αποκλειστεί από την συνέχεια του Champions League. Ήττα εντός με την Παρί και στο καπάκι ήττα από τους ταύρους της Λειψίας. Ντροπιαστικός αποκλεισμός και μεγάλο χαστούκι για την ιστορία της ομάδας. Ποικίλες […]

H Γιουνάιτεντ κατάφερε εκεί που ήταν καβάλα στο άλογο στον όμιλο (Γιατί περί κατορθώματος πρόκειται), όχι απλά να μην βγει πρώτη, αλλά να αποκλειστεί από την συνέχεια του Champions League. Ήττα εντός με την Παρί και στο καπάκι ήττα από τους ταύρους της Λειψίας. Ντροπιαστικός αποκλεισμός και μεγάλο χαστούκι για την ιστορία της ομάδας.

Ποικίλες οι αντιδράσεις του αποκλεισμού της ομάδας του “ασταθή” Σόλσκιερ με ποιο χαρακτηριστικό αυτό που είδαμε στο στούντιο του CBS Sports και τον Κάραγκερ, και ταυτόχρονα στο στο «Παρκ ντε Πρενς» με τον Πέτερ Σμάιχελ που ήταν στον επεισοδιακό αγώνα Παρί – Μπασακσεχίρ, αλλά το βλέμμα του ήταν στο λάπτοπ και τον αγώνα της Γερμανίας για την αγαπημένη του Γιουνάιτεντ.

Σε κάποια στιγμή η κάμερα στράφηκε στον θρυλικό πορτιέρο της Γιουνάιτεντ με την απόγνωση και την έκπληξη του να είναι εμφανής. Στα όρια εγκεφαλικού τον έστειλε ο Νορβηγός. 

Την ίδια στιγμή ο Τζέιμι Κάραγκερ στο στούντιο δεν μπορούσε να κρατηθεί από το τρελό γέλιο μόλις τέλειωσε ο αγώνας στο Red Bull Αρένα με την Λειψία να Έχει πάρει μια τεράστια πρόκριση. Φυσικά τα γέλια του δεν ήταν για την Λειψία, αλλά για τον αποκλεισμό της μισητής Γιουνάιτεντ. Μια ζωή στην Λίβερπουλ βλέπεται…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι