Τα συμφέροντα είναι γνωστό ότι στραγγαλίζουν όλα τα σπορ, αλλά η κατάσταση δείχνει ότι ξεφύγει για τα καλά. Αν είναι δυνατόν να σκοτώνεις ένα 14χρονο παιδί γιατί αγωνίστηκε για τον εαυτό του και πήρε την νίκη. Αλλά ενόχλησε κάποιους και τον σκότωσαν. Καλό παράδεισο Σουλεϊμάν. Αποτροπιασμό προκαλεί ο ξυλοδαρμός ενός 14χρονου τζουντόκα από ομάδα αγνώστων […]

Τα συμφέροντα είναι γνωστό ότι στραγγαλίζουν όλα τα σπορ, αλλά η κατάσταση δείχνει ότι ξεφύγει για τα καλά. Αν είναι δυνατόν να σκοτώνεις ένα 14χρονο παιδί γιατί αγωνίστηκε για τον εαυτό του και πήρε την νίκη. Αλλά ενόχλησε κάποιους και τον σκότωσαν. Καλό παράδεισο Σουλεϊμάν.

Αποτροπιασμό προκαλεί ο ξυλοδαρμός ενός 14χρονου τζουντόκα από ομάδα αγνώστων στο Τουρκμενιστάν, ο οποίος τελικά υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο 14χρονος Σουλεϊμάν Τουρσουνμπάγιεφ άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο του Τουρκμενιστάν, καθώς έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μετά τη νίκη του σε ένα τουρνουά τζούντο.

Σύμφωνα με πηγές, κάποιοι προσπάθησαν να κάνουν τον άτυχο τζουντόκα να χάσει, αυτός όμως το αρνήθηκε.

Στον τελικό, ο Τουρσουνμπάγιεφ νίκησε καθαρά τον αντίπαλό του, ένα μέλος της ακαδημίας του Υπουργείου Εσωτερικών, κερδίζοντας το τουρνουά που διεξήχθη στις αρχές Φεβρουαρίου στο Μπαχάρντεν.

Μετά τη λήξη του τουρνουά, ο νεαρός και ο προπονητής του ξυλοκοπήθηκαν από αγνώστους.

Ο προπονητής εγκαταλείφθηκε εκεί, ενώ τον νεαρό τον πήραν μαζί τους, για να τον ανακαλύψουν οι περαστικοί λίγο μετά αιμόφυρτο στον δρόμο.

Ο 14χρονος διακομίστηκε σε ένα από τα κεντρικά ξενοδοχεία του Ασγκαμπάτ, όμως οι γιατροί αρνήθηκαν να τον χειριστούν ως επείγον περιστατικό και συμβούλευσαν το παιδί να πάει σε νοσοκομείο στην πόλη του, η οποία είναι 500 χιλιόμετρα μακριά από την πρωτεύουσα του Τουρκμενιστάν.

Ο νεαρός πήγε σε νοσοκομείο στην πόλη του και πέθανε έπειτα από λίγες μέρες.

Οι γονείς του αδικοχαμένου παιδιού έχουν απευθυνθεί στον Πρόεδρο της χώρας Γκουρμπανγκούλι Μπερντιμουχαμέντοφ ζητώντας του να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι ένοχοι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πυγμαχία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι