Ο Ολυμπιακός των πολλών απουσιών και της σχεδόν ανύπαρκτης προετοιμασίας το πάλεψε όσο μπορούσε, αλλά τελικά υπέκυψε στην ανωτερότητα της Ισπανικής ομάδας. Κακός στο πρώτο ημίχρονο, αλλά πολύ βελτιωμένος στο δεύτερο. Ολυμπιακός – Μπασκόνια 76-90 Το έργο ήταν εξ’αρχής δύσκολο, αφού οι απουσίες των Χάρισον, Ζαν Σαρλ, Έλις, Βεζένκοφ, Χαραλαμπόπουλου και η έλλειψη λύσεων από […]

Ο Ολυμπιακός των πολλών απουσιών και της σχεδόν ανύπαρκτης προετοιμασίας το πάλεψε όσο μπορούσε, αλλά τελικά υπέκυψε στην ανωτερότητα της Ισπανικής ομάδας. Κακός στο πρώτο ημίχρονο, αλλά πολύ βελτιωμένος στο δεύτερο.

Ολυμπιακός – Μπασκόνια 76-90

Το έργο ήταν εξ’αρχής δύσκολο, αφού οι απουσίες των Χάρισον, Ζαν Σαρλ, Έλις, Βεζένκοφ, Χαραλαμπόπουλου και η έλλειψη λύσεων από τον πάγκο δημιουργούσαν πρόβλημα στον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έβαλε πάντως μεγαλύτερο εμπόδιο με την κακή της εικόνα και το… πλήρωσε ακριβά, αφού η «δεμένη» Μπασκόνια κυριάρχησε απόλυτα στο ΣΕΦ, φεύγοντας με άνετη και δίκαιη νίκη (90-76).

Ολυμπιακός - Μπασκόνια 76-90: Πάνω από τις δυνάμεις του - Messinia Live

Ήρθε στον Πειραιά με 15 ήττες στη σειρά. Ναι δεν είναι ψέμα. Η Μπασκόνια είχε να κερδίσει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από το 2007. Ο δε Ιβάνοβιτς; Τελευταια του νίκη εκεί το 2006. Πριν από 14 ολόκληρα χρόνια. Ετούτη τη βραδιά, όμως, ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο. 

Από χθες ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε προαναγγείλει πως η ομάδα του θα παραταχθεί δίχως ψηλούς πέντε παίκτες. Ήταν τόσα τα προβλήματα, που όταν βγήκε προς τα έξω ο αριθμός των παικτών που θα απουσιάζουν και διέρρευσαν τα πρώτα ονόματα, οι στοιχηματικές εταιρείες… έριξαν την τιμή του διπλού κατά πολύ. Από το 2.40 κατά μέσο όρο, στο 1.65. Όλοι θεωρούσαν πως με τόσα προβλήματα ο Ολυμπιακός δεν θα αντέξει.

Οι Πειραιώτες ήταν κάκιστοι στο πρώτο μέρος και έχασαν από νωρίς την… μπάλα, κόντρα σε μία ομάδα που έκανε αυτά που έπρεπε στην επίθεση και κάτι παραπάνω από αυτό στην άμυνα. Πιστοί στην φιλοσοφία τους, οι Βάσκοι «δάγκωναν» στην άμυνα και σίγουρα ο Ρικ Πιτίνο θα ήταν… περήφανος αν είδε το παιχνίδι, αφού οι φιλοξενούμενοι μέτρησαν αρκετά deflections.

Ολυμπιακός – Μπασκόνια 76-90: Πρώτη ήττα στο ΣΕΦ από τους Βάσκους μετά από το 2007! | Ειδήσεις | gazzetta.gr

Ο Ολυμπιακός πάλεψε στο δεύτερο ημίχρονο και η αλήθεια είναι πως βελτιώθηκε αισθητά, ωστόσο τίποτα δεν μπορούσε να αλλάξει, λόγω της διαφοράς που είχαν αποκτήσει από νωρίς οι Βάσκοι. Έτσι, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έπεσε στο 5-4, ενώ οι Ισπανοί βρίσκονται πλέον στο 5-5.

Κορυφαίος του αγώνα ο εντυπωσιακός Πιέρια Χένρι (17 πόντοι, 11 ασίστ, 6 ριμπάουντ), ενώ εξαιρετικοί ήταν και οι Ζόραν Ντράγκιτς – Άλεκ Πίτερς, με 18 και 16 πόντους αντίστοιχα. Από την πλευρά των ηττημένων πάλεψαν οι Γιώργος Πρίντεζης και Κώστας Σλούκας, που σημείωσαν από 15 πόντους ο καθένας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα