Οι νερατζούρι θα θυμούνται σίγουρα ένα ξεχωριστό αγώνα της ομάδας τους στην Ρωσία επί της Σπαρτάκ Μόσχας το 1998, στον χειρότερο ίσως αγωνιστικό χώρο για αγώνα ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η μέρα που ο Ρονάλντο έδειξε ότι ήταν 4Χ4. Με τα νοκ άουτ σε Champions και Europa League να αργούν, η UEFA θυμήθηκε τον ημιτελικό της Ίντερ μεν την Σπαρτάκ […]

Οι νερατζούρι θα θυμούνται σίγουρα ένα ξεχωριστό αγώνα της ομάδας τους στην Ρωσία επί της Σπαρτάκ Μόσχας το 1998, στον χειρότερο ίσως αγωνιστικό χώρο για αγώνα ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η μέρα που ο Ρονάλντο έδειξε ότι ήταν 4Χ4.

Με τα νοκ άουτ σε Champions και Europa League να αργούν, η UEFA θυμήθηκε τον ημιτελικό της Ίντερ μεν την Σπαρτάκ Μόσχας για το Κύπελλο UEFA του 1998.

Μέσω του επίσημου λογαριασμού του Europa στο Twitter, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία μας θύμισε έναν από τους χειρότερους αγωνιστικούς χώρους στους οποίους αγωνίστηκε, πιθανότατα, ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο.

ΤΗ ΔΙΚΗ τους μάχη έδωσαν 500 Ρώσοι στρατιώτες για να διεξαχθεί ο αγώνας Σπάρτακ Μόσχας – Ίντερ (1-2), καθώς κλήθηκαν ­ για μια ακόμα φορά ­ να καθαρίσουν από το χιόνι το στάδιο της Ντιναμό Κιέβου. Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δεν επηρέασε τον Ρονάλντο…

Μπροστά σε 34.000 οπαδούς στο λασπωμένο –ας το πούμε- χορτάρι του «Dynamo Stadium», ο θρυλικός επιθετικός είχε σκοράρει δύο φορές για να ανατρέψει το 1-0 των Ρώσων και να δώσει τη νίκη με 2-1 στους Ιταλούς και μαζί την πρόκριση.

Ο πρώην επιθετικός της Ίντερ ,  δύο φορές νικητής του Ballon d’Or και δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, πιστεύει ότι το γκολ που πέτυχε εναντίον της Σπαρτάκ ήταν ένα από τα καλύτερα στην καριέρα του σημείωσε εναντίον του Σπαρτάκ .

Ήταν πολύ κρύο, νομίζω -18,  αναφέρει ο  Ronaldo . Όταν φτάσαμε, το γήπεδο είχε καλυφθεί με χιόνι και το παιχνίδι καθυστέρησε για δύο ώρες για να καθαριστεί. Η υποδοχή ήταν αρκετά “καυτή”, αλλά οι οπαδοί των αντιπάλων με εντυπωσίασαν πολύ. 

Χρειάστηκε να κάνουμε τα πράγματα. Σημείωσα ένα υπέροχο γκολ, αλλά τότε ολόκληρη η ομάδα έπαιξε πολύ καλά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα