Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στον πάγκο. Oι Μπακς έχοντας σε εξαιρετική βραδιά Λόπεζ, Πόρτις, Μίντλετον και Χόλιντει, έκαναν το 3-2 στην σειρά με τους Χοκς. Επικρατώντας με 123-112. Οι Μπακς παρότι επέλεξαν να παίξουν μέσα στην ρακέτα με Λόπεζ και Πόρτις να κάνουν «πάρτι» απέναντι σε Καπέλα και Κόλινς. Παρά την απουσία του Γιάννη! Ο […]

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στον πάγκο. Oι Μπακς έχοντας σε εξαιρετική βραδιά Λόπεζ, Πόρτις, Μίντλετον και Χόλιντει, έκαναν το 3-2 στην σειρά με τους Χοκς. Επικρατώντας με 123-112.

Οι Μπακς παρότι επέλεξαν να παίξουν μέσα στην ρακέτα με Λόπεζ και Πόρτις να κάνουν «πάρτι» απέναντι σε Καπέλα και Κόλινς. Παρά την απουσία του Γιάννη!

Ο Χόλιντει σκόραρε και… μοίραζε, με αποτέλεσμα τα «Ελάφια» να προηγηθούν με 20 πόντους διαφορά (30-10). Και τους Χοκς να δείχνουν ανήμποροι να αντιδράσουν, έχοντας και την απουσία του Γιανγκ.

Ο Μπογκντάνοβιτς άρχισε να δίνει επιθετικές λύσεις για τους Χοκς. Μάζεψαν κάπως την διαφορά. Όμως συνέχισαν να χάνουν την «μάχη» της ρακέτας όπου οι Μπακς ήταν παντοδύναμοι.

Όμως η Ατλάντα κατάφερε να μειώσει την διαφορά, φτάνοντας στο -9 με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στην τρίτη περίοδο οι Μπακς ακολούθησαν την γνωστή τους τακτική με την μπάλα κοντά στο καλάθι. Ενώ και ο Μίντλετον άρχισε να ανεβαίνει.

Παρά την πίεση των Χοκς, οι Μπακς κράτησαν την διαφορά πάνω από τους 10 πόντους. Στο τέταρτο δωδεκάλεπτο τα «Ελάφια» προηγήθηκαν με 111-94, με πέντε λεπτά για το τέλος, οι Χοκς επιχείρησαν με τρίποντα για την ανατροπή αλλά δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και έτσι φυσιολογικά ήρθε το τελικό 123-112.

Τα δωδεκάλεπτα: 36-22, 65-56, 91-78, 123-112. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ