Χάλκινος ο Νικολαΐδης! Το 6ο της μετάλλιο πανηγυρίζει η Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Αυτήν την φορά ήταν η σειρά του Ευστράτιου Νικολαΐδη να ανέβει στο βάθρο των  νικητών στη  σφαιροβολία F20. Με την εξαιρετική του επίδοση πήρε το χάλκινο μετάλλιο. Ύστερα από ενστάσεις, που κατατέθηκαν, άλλαξαν τα αποτελέσματα στη σφαιροβολία F20. Συγκεκριμένα, ο αθλητής που κατέκτησε […]

 Χάλκινος ο Νικολαΐδης! Το 6ο της μετάλλιο πανηγυρίζει η Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Αυτήν την φορά ήταν η σειρά του Ευστράτιου Νικολαΐδη να ανέβει στο βάθρο των  νικητών στη  σφαιροβολία F20. Με την εξαιρετική του επίδοση πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

Ύστερα από ενστάσεις, που κατατέθηκαν, άλλαξαν τα αποτελέσματα στη σφαιροβολία F20. Συγκεκριμένα, ο αθλητής που κατέκτησε την πρώτη θέση, Μουχαμάντ Ζιγιάντ, ακυρώθηκε κι έτσι ο Ευστράτιος Νικολαΐδης ανέβηκε από την τέταρτη στην τρίτη θέση και πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

Μία θέση πιο κάτω βρέθηκε ο Λεόντιος Στεφανίδης. Ο Έλληνας αθλητής είχε αρχικά πάρει την έκτη θέση, αλλά μετά τις ενστάσεις κέρδισε δύο θέσεις.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ