Μια ακόμα παρενέργεια από τον κορονοιό για την πρωταθλήτρια Αγγλίας, Λίβερπουλ που δεν της φτάνουν τα σοβαρά προβλήματα με τραυματισμούς ειδικά στην άμυνα, είναι στον αέρα και ο αγώνας με την Λειψία για το Τσάμπιονς Λιγκ. «Στον αέρα» βρίσκεται το πρώτο παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Λειψία για τη φάση των «16» του Champions League. Σύμφωνα με το BBC, οι «κόκκινοι» δεν μπορούν […]

Μια ακόμα παρενέργεια από τον κορονοιό για την πρωταθλήτρια Αγγλίας, Λίβερπουλ που δεν της φτάνουν τα σοβαρά προβλήματα με τραυματισμούς ειδικά στην άμυνα, είναι στον αέρα και ο αγώνας με την Λειψία για το Τσάμπιονς Λιγκ.

«Στον αέρα» βρίσκεται το πρώτο παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Λειψία για τη φάση των «16» του Champions League. Σύμφωνα με το BBC, οι «κόκκινοι» δεν μπορούν να ταξιδέψουν στη Γερμανία για την αναμέτρηση που είναι ορισμένη στις 16 Φεβρουαρίου.

Κι αυτό διότι η Γερμανία έχει απαγορεύσει την είσοδο ταξιδιωτών από χώρες, όπως η Αγγλία, που έχουν χτυπηθεί από το νέο στέλεχος του κορωνοϊού.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας αναφέρει πως η αναμέτρηση δεν πληροί τις προδιαγραφές για ν’ αποτελέσει εξαίρεση.

Έτσι, η UEFA βρίσκεται σε επαφή πλέον με τις ομάδες, αναζητώντας μια λύση (που θα μπορούσε να είναι η διεξαγωγή του πρώτου αγώνα στο «Άνφιλντ»).

Θυμίζεται ότι σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς, σε περίπτωση που τα εγχώρια μέτρα δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή ενός αγώνα Champions League, η γηπεδούχος ομάδα πρέπει να προτείνει εναλλακτική έδρα, που μπορεί να είναι και σε άλλη χώρα.

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, τον τελευταίο λόγο για το αν και πού θα συμβεί αυτό τον έχει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Τελευταία εξέλιξη

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, το Λονδίνο είναι η πόλη που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες κι αν το σενάριο επιβεβαιωθεί, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψει εκτός Αγγλίας για τη φάση των «16».

Ωστόσο, ο χρόνος τρέχει για τους Γερμανούς, καθώς αν δεν έχει «κλείσει» την έδρα του αγώνα μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου, τότε το ματς θα κατακυρωθεί με 3-0 υπέρ των Reds.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λειψία

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα