Η Αγγλία έκανε απλά την δουλειά της απέναντι στην Τσεχία (1-0). Κατέλαβε την πρώτη θέση του 4ου ομίλου και περιμένει τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει στην φάση των «16». Η Τσεχία μετά τη νίκη της Κροατίας, θα διεκδικήσει το «εισιτήριο» για τα νοκ-άουτ μέσω της 3ης θέσης. Οι Άγγλοι μπήκαν αποφασισμένοι να καθαρίσουν από νωρίς […]

Η Αγγλία έκανε απλά την δουλειά της απέναντι στην Τσεχία (1-0). Κατέλαβε την πρώτη θέση του 4ου ομίλου και περιμένει τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει στην φάση των «16».

Η Τσεχία μετά τη νίκη της Κροατίας, θα διεκδικήσει το «εισιτήριο» για τα νοκ-άουτ μέσω της 3ης θέσης.

Οι Άγγλοι μπήκαν αποφασισμένοι να καθαρίσουν από νωρίς το παιχνίδι. Από την αρχή είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, η Τσεχία όμως δεν τα πήγαινε και άσχημα.

Το γκολ του Ραχίμ Στέρλινγκ στο 12ο λεπτό όμως έκρινε το παιχνίδι και την πρόκριση από την πρώτη θέση. Οι παίκτες του Σάουθγκειτ πάτησαν πάνω στο 1-0 και το κράτησαν μέχρι το τέλος, με περισότερη σοβαρότητα από το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην Σκωτία.

Οι Άγγλοι μάλιστα, σημείωσαν και δεύτερο γκολ στο 87ο λεπτό με τον Χέντερσον. Ωστόσο το τέρμα του έμπειρου χαφ της Λίβερπουλ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Με το 1-0 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης.

Τσεχία: Βάτσλικ, Κούφαλ, Τσέλουτσκα, Κάλας, Μπόριλ, Χόλες (84′ Βίντρα), Σούτσεκ, Νταρίντα (64′ Κραλ), Μάσοπουστ (64′ Χλόζεκ), Γιάνκτο (46′ Σέφτσικ), Σικ (76′ Πέκχαρντ).

Αγγλία: Πίκφορντ, Σο, Στόουνς (79′ Μινγκς), Μαγκουάιρ, Γουόκερ, Φίλιπς, Ράις (46′ Χέντερσον), Γκρίλις (68′ Μπέλινχαμ), Στέρλινγκ (68′ Ράσφορντ), Σακά (84′ Σάντσο), Κέιν.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν