O  πρόεδρος της FIFA Τζάνι Ινφαντίνο γίνεται “χίλια κομμάτια” για το ποδόσφαιρο! Θα κάνει ένα μεγάλο ταξίδι ώστε να βρεθεί από τον τελικό του Copa America σε αυτόν του Euro 2020. Πιο αναλυτικά τα ξημερώματα της Κυριακής στο Στάδιο Μαρακανά η Βραζιλία υποδέχεται την Αργεντινή για την κορυφή του Copa America. Ο ισχυρός άνδρας της […]

O  πρόεδρος της FIFA Τζάνι Ινφαντίνο γίνεται “χίλια κομμάτια” για το ποδόσφαιρο! Θα κάνει ένα μεγάλο ταξίδι ώστε να βρεθεί από τον τελικό του Copa America σε αυτόν του Euro 2020.

Πιο αναλυτικά τα ξημερώματα της Κυριακής στο Στάδιο Μαρακανά η Βραζιλία υποδέχεται την Αργεντινή για την κορυφή του Copa America. Ο ισχυρός άνδρας της FIFA θα δώσει κανονικά το παρών και μετά τη λήξη και της απονομής θα φύγει για Αγγλία και το Γουέμπλεϊ. Εκεί όπου το βράδυ της Κυριακής (10μ.μ.) θα δει από κοντά τις προσπάθειες της Αγγλίας και της Ιταλίας για  το τρόπαιο του Euro 2020.

Το ταξίδι υπολογίζεται στις 14 ώρες και 15 λεπτά. Ο  χρόνος όμως  αναμένεται να είναι μεγαλύτερος. Υπολογίζοντας αποστάσεις. Που θα κληθεί με τη συνοδεία του να διανύσει. Από το Maracana στο αεροδρόμειο και από το αεροδρόμειο προς το Γουέμπλεϊ.

Ειδικότερα, από το Μαρακανά προς το αεροδρόμιο η απόσταση είναι 18 λεπτά ενώ από το αεροδρόμιο Χίθροου προς το Γουέμπλεϊ η αποσταση είναι 36 λεπτά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Copa América

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα