Τελικά ήταν σοβαροί εκεί στην FIFA και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πήρε το βραβείο «The Best» της FIFA ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του 2020. Και ο καυτός στράικερ της Μπάγερν Μονάχου δικαιωματικά, αφού τρελαίνει κόσμο με τα γκολ που πετυχαίνει ΣΥΝΕΧΩΣ. Ο Πολωνός επιθετικός των Βαυαρών έφτασε τα 251 γκολ στην Bundesliga και έγινε ο τρίτος […]

Τελικά ήταν σοβαροί εκεί στην FIFA και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πήρε το βραβείο «The Best» της FIFA ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του 2020. Και ο καυτός στράικερ της Μπάγερν Μονάχου δικαιωματικά, αφού τρελαίνει κόσμο με τα γκολ που πετυχαίνει ΣΥΝΕΧΩΣ.

Ο Πολωνός επιθετικός των Βαυαρών έφτασε τα 251 γκολ στην Bundesliga και έγινε ο τρίτος ποδοσφαιριστής που ξεπερνάει τα 250 γκολ στο γερμανικό πρωτάθλημα, μετά τους Γκερντ Μίλερ (365) και Κλάους Φίσερ (268).

Τα σπάει και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Πολωνός «έπιασε» στα 71 γκολ  τον Ραούλ Γκονζάλεθ μεγάλο θρύλο της Ρεάλ. Βρίσκονται μαζί στην 3η θέση των σκόρερ, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο πρώτο  με 131 γκολ και τον Λιονέλ Μέσι δεύτερο με 118 στην κατάταξη των κορυφαίων σκόρερ του Τσάμπιονς Λιγκ

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς από τη FIFA. Ο Πολωνός επιθετικός είχε μια μυθική σεζόν με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου, κατακτώντας το Champions League, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Γερμανίας. Ο killer των Βαυαρών έσπασε το δίπολο Λιονέλ Μέσι-Κριστιάνο Ρονάλντο, κατακτώντας επάξια τον τίτλο του κορυφαίου της σεζόν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν