Η Παρί με την πλάτη στον τοίχο έδειξε χαρακτήρα και μετά την νίκη εντός επί της Λειψία την προηγούμενη αγωνιστική, πήρε πολύ σημαντικό διπλό και κάλυψε και την διαφορά από την Γιουνάιτεντ μέσα στο Ολντ Τράφορντ, και καλπάζει πια για την πρώτη θέση. Ο Νειμάρ την πήρε από το χέρι και την οδήγησε στην πρωτιά […]

Η Παρί με την πλάτη στον τοίχο έδειξε χαρακτήρα και μετά την νίκη εντός επί της Λειψία την προηγούμενη αγωνιστική, πήρε πολύ σημαντικό διπλό και κάλυψε και την διαφορά από την Γιουνάιτεντ μέσα στο Ολντ Τράφορντ, και καλπάζει πια για την πρώτη θέση. Ο Νειμάρ την πήρε από το χέρι και την οδήγησε στην πρωτιά του ομίλου, όταν ακόμα και η προκριση παιζόταν ακόμα. 

Αν όχι το καλύτερο, σίγουρα ένα απο τα καλύτερα παιχνίδια του Νειμάρ με την Γαλλική ομάδα.

Με την Βραζιλία κάνει παπάδες, αλλά και στην Παρί είναι αναντικατάστατος. Ο Νειμάρ την φετινή χρονιά δείχνει αλλαγμένος προς το καλύτερο όσον αφορά τον χαρακτήρα του, γιατί για τις ικανότητες του ούτε λόγος. Καντάρια μπάλα ο Βραζιλιάνος.

Σπουδαία νίκη μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» πέτυχε η Παρί Σεν Ζερμέν, επικρατώντας 3-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ε πρωταγωνιστή τον Νεϊμάρ που πέτυχε δύο γκολ, βάζοντας ταυτόχρονα… φωτιά στον 8ο όμιλο που πλέον έχει τριπλή ισοβαθμία ανάμεσα στους «κόκκινους διαβόλους», τους Παριζιάνους και τους «ταύρους» της Λειψίας.

Manchester United 1-3 PSG - LIVE! | Evening Standard

Πλέον, η Παρί υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική την Μπασακσεχίρ και προκρίνεται ακόμα και με ισοπαλία, ενώ με νίκη εξασφαλίζει την πρωτιά του ομίλου. Στη Γερμανία η Λειψία υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους Άγγλους να θέλουν έστω το “Χ”, ενώ τους γηπεδούχους τη νίκη για να προκριθούν.  

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 9

Λειψία: 9

Παρί Σεν Ζερμέν: 9

Μπασακσεχίρ: 3

Η Παρί Σεν Ζερμέν μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε μόλις στο 6ο λεπτό με τον Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ συνεργάστηκε ωραία με τον Εμπαπε και με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 0-1. Η Γιουνάιτεντ ισοφάρισε στο 32’, με το σουτ του Ράσφορντ να προσκρούει στον Ντιαλό και ξεγελώντας τον Νάβας να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-1. Οι γηπεδούχοι άγγιξαν το προβάδισμα στο 49’, αλλά το τελείωμα του Μαρσιάλ από κοντά ήταν πολύ κακό. Ακόμη πιο κοντά στο 2-1 έφτασε ο Καβάνι, αλλά τον σταμάτησε το δοκάρι.

Κι αφού η Γιουνάιτεντ δεν προηγήθηκε, ήρθε η καταστροφή μέσα σε ένα λεπτό. Στο 69’ ο Μαρκίνιος με κοντινή προβολή μετά από φάση διαρκείας έκανε το 1-2 και λίγο μετά τη σέντρα ο Φρεντ πήρε αυστηρά την κόκκινη που άξιζε νωρίτερα αφήνοντας την ομάδα του Σόλσκιερ με δέκα. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο Πογκμπά που ήρθε από τον πάγκο άγγιξε την ισοφάριση με βολέ στο 80’, όπως συνέβη και στο 84’ με τον Μπρούνο Φερνάντες.

Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι ανοίχτηκαν για να ισοφαρίσουν, με την Παρί στο 89’ να χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον Εμπαπέ. Ο Γάλλος σούπερ σταρ βγήκε τετ α τετ με τον Ντε Χέα, αλλά το πλασέ του έφυγε άουτ. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Νεϊμάρ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, μετά την ωραία πάσα του Ραφίνια.

https://twitter.com/noob_fcb/status/1334256251623104520

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ