Στον δρόμο που χάραξε ο Ζλάταν, αλλά σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο το έχουν πάει το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ένας δάσκαλος με τους μαθητές του στην Σεούλ. Απίστευτοι! Ο Σιν Μιν Τσεόλ με τους μαθητές του προπονούνται στο ακραίο Tαεκβοντό, στο οποίο συνδυάζουν την πολεμική αυτή τέχνη με άλλα αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο. Στο γυμναστήριό του στη Σεούλ, ο […]

Στον δρόμο που χάραξε ο Ζλάταν, αλλά σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο το έχουν πάει το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ένας δάσκαλος με τους μαθητές του στην Σεούλ. Απίστευτοι!

Ο Σιν Μιν Τσεόλ με τους μαθητές του προπονούνται στο ακραίο Tαεκβοντό, στο οποίο συνδυάζουν την πολεμική αυτή τέχνη με άλλα αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο.

Στο γυμναστήριό του στη Σεούλ, ο Σιν και η ομάδα μαθητών του επιδεικνύουν μερικά εντυπωσιακά κόλπα με ιπτάμενες κλωτσιές.

Ο Σιν έχει ιδρύσει την πρώτη ομάδα ακραίου τάε κβον ντο της Κορέας και είναι δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στον τομέα του.

Στο γυμναστήριό του στη Σεούλ, αυτός και η ομάδα μαθητών του επιδεικνύουν μερικά εντυπωσιακά κόλπα με ιπτάμενες κλωτσιές.

Στόχος του Σιν είναι να ανεβάσει την πολεμική τέχνη σε γρηγορότερα και πιο θεαματικά επίπεδα χρησιμοποιώντας μπάλες ποδοσφαίρου, ελπίζοντας ότι το άθλημα προσελκύσει κόσμο που δεν είναι εξοικειωμένος με τις πολεμικές τέχνες.

Σε μία από τις επιδείξεις του, ο αθλητής με ένα τρομερό κόλπο κλωτσάει τρεις διαδοχικές μπάλες στον αέρα, θυμίζοντας τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, καθώς ο Σουηδός άσος είναι διάσημος για κάποια σουτ που έχει κάνει τα οποία θυμίζουν πολεμικές τέχνες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα