Σε εθνική… «τραγωδία» εξελίχθηκε για τους Βραζιλιάνους ο ημιτελικός με αντίπαλο τους Γερμανούς. Σαν σήμερα, το 2014, τα «Πάντσερ» διέλυσαν με 7-1 τους διοργανωτές. Πέρασαν στον τελικό του Mundial. Τον χορό των τερμάτων άνοιξε στο 11′ ο Τόμας Μίλερ και στο 23′ ο Κλόζε έκανε το 2-0. Αυτό ήταν το 16ο γκολ του Γερμανού σε […]

Σε εθνική… «τραγωδία» εξελίχθηκε για τους Βραζιλιάνους ο ημιτελικός με αντίπαλο τους Γερμανούς. Σαν σήμερα, το 2014, τα «Πάντσερ» διέλυσαν με 7-1 τους διοργανωτές. Πέρασαν στον τελικό του Mundial.

Τον χορό των τερμάτων άνοιξε στο 11′ ο Τόμας Μίλερ και στο 23′ ο Κλόζε έκανε το 2-0. Αυτό ήταν το 16ο γκολ του Γερμανού σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Και προσπέρασε τον Ρονάλντο στον πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών! Το πάρτι των Γερμανών συνεχίστηκε με δύο γκολ από τον Κρόος στο 24′ και το 26′, για να κλείσει το σκορ του πρώτου ημιχρόνου στο 5-0, ο Κεντίρα στο 29′.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γερμανικές μηχανές δούλεψαν στο ρελαντί, ωστόσο τα κενά στην αμυντική γραμμή των Βραζιλιάνων, ένεκα και της απουσίας του Τιάγκο Σίλβα, επέτρεψαν στον Σίρλε να πετύχει ακόμα δύο τέρματα για τους Γερμανούς στο 69′ και στο 79′.

Το μόνο που κατάφεραν οι Βραζιλιάνοι ήταν να πετύχουν το γκολ της «τιμής» με τον Όσκαρ στις καθυστερήσεις του αγώνα, για να διαμορφωθεί το «εκκωφαντικό» 1-7!

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ