Σαν σήμερα το 2012 ο Ζλάταν Ιμπριμόβιτς τρέλανε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με το ποιο τρελό ανάποδο ψαλίδι που έχουμε δει στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Μιλάμε για το γκολ εναντίον της Αγγλίας σε ένα διεθνές φιλικό. Δεν είναι ένας συνηθισμένος σούπερ σταρ σαν όλους τους άλλους που έχουν περάσει από το ποδόσφαιρο. Ανήκει σε δική […]

Σαν σήμερα το 2012 ο Ζλάταν Ιμπριμόβιτς τρέλανε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με το ποιο τρελό ανάποδο ψαλίδι που έχουμε δει στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Μιλάμε για το γκολ εναντίον της Αγγλίας σε ένα διεθνές φιλικό.

Δεν είναι ένας συνηθισμένος σούπερ σταρ σαν όλους τους άλλους που έχουν περάσει από το ποδόσφαιρο. Ανήκει σε δική του ξεχωριστή κατηγορία. Είναι 39 και παραμένει ON FIRE! Το έχουν καταλάβει όλοι στην Ιταλία. Ναι Ζλάταν, τελικά δεν σε βλέπουν ούτε και στα 39 σου χρόνια!

Πιο συγκεκριμένα στον διεθνή φιλικό  αγώνα ανάμεσα σε Σουηδία – Αγγλία ο Ζλάταν στο 90ο λεπτό του παιχνιδιού άφησε άφωνο όλο το γήπεδο και μετά με το βίντεο όλο τους ποδοσφαιρόφιλους. Σε μια ανακατωσούρα που υπήρχε  στην αγγλική άμυνα με τον Τζό Χάρτ εκτός εστίας, ο Βασιλιάς αποφάσισε έξω από την μεγάλη περιοχή της αντίπαλης ομάδας να τον κρεμάσει, και ο αθεόφοβος το έκανε  με ανάποδο ψαλίδι Το αποτέλεσμα ήταν οι Άγγλοι να κοιτάνε την πορεία της μπάλας στα δίχτυα και εμείς να βλέπουμε και να ξαναβλέπουμε αυτό το μοναδικό γκολ!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ