Η υπόθεση οχτάδα τέλειωσε για τον Ολυμπιακό εδώ και μερικές αγωνιστικές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αμαυρώνει την ιστορία του. Μετά από έξι συνεχόμενες ήττες και ειδικά η τελευταία με απαράδεκτη εμφάνιση, επέστρεψε στις επιτυχίες. Στον αγώνα με αντιπάλους τις δύο ομάδες που έτρεχαν τα μεγαλύτερα αρνητικά σερί. Και ο Ολυμπιακός κατάφερε να […]

Η υπόθεση οχτάδα τέλειωσε για τον Ολυμπιακό εδώ και μερικές αγωνιστικές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αμαυρώνει την ιστορία του. Μετά από έξι συνεχόμενες ήττες και ειδικά η τελευταία με απαράδεκτη εμφάνιση, επέστρεψε στις επιτυχίες. Στον αγώνα με αντιπάλους τις δύο ομάδες που έτρεχαν τα μεγαλύτερα αρνητικά σερί. Και ο Ολυμπιακός κατάφερε να το σταματήσει. Ο Ερυθρός Αστέρας θα χρειαστεί και νέα προσπάθεια.

Ολυμπιακός – Ερυθρός Άστέρας 94 – 79

Ο Ολυμπιακός μετά την 6η συνεχόμενη ήττα του, σταμάτησε την ελεύθερη πτώση συνεχίζεται. Ο εφιάλτης πήρε τέλος και ο στόχος του θα πρέπει να είναι να κλείσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στην βαθμολογία.

Πόσο ποιο κάτω να πήγαινε; Οι 7συνεχόμενες ήττες ήταν πολύ βαρύ για τους ερυθρόλευκους και με πρωταγωνιστή πολύ καλό τον ΜακΚίσικ, αλλά και με τους εξαιρετικούς Κώστα Σλούκα και Βασίλη Σπανούλη, επέστρεψε στις επιτυχίες και έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί του.

Νίκη με τον επίσης μετριότατο αυτήν την εποχή  Ερυθρό Αστέρα που έτρεχε με επτά συνεχόμενες ήττες το δικό του αρνητικό σερί.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έδειξε ότι θα καθαρίσει τον αγώνα αλλά τα πολλά λάθη που έγινα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με ένα εκπληκτικό Σιμόνοβιτς, κάλυψαν την διαφορά και πήγαμε σε ντέρμπι.

Όταν η ομάδα του Μπαρτζώκα αποφάσισε να παίξει άμυνα, και με σημαντική βελτίωση στο σκοράρισμα πήραν την νίκη με τελικό σκορ 94-79.

Έφτασαν στο 12-17 στην Ευρωλίγκα και πρώτος σκόρε ήταν ο Σακίλ ΜακΚίσικ που πέτυχε 20 πόντους. Από την πλευρά των Σέρβων πρώτος σκόρερ ήταν ο Σιμόνοβιτς με 19 πόντους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι