Ο Ολυμπιακός  ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Κουφού, αλλά από τους Αγγελόπουλους οι εκπλήξεις δεν σταματάνε εκεί. Επιστροφή στην Α1 αφού η ομάδα πληρώνει τα λίγα παιχνίδια που έχει στην σεζόν, και το επόμενο δυνατό όνομα είναι του Ντόρσεϊ. Ο Ολυμπιακός μετά την καταστροφική σεζόν όπως εξελίσσεται μπαίνει σε φάση άμεσης ανασυγκρότησης και μεγάλης ενδυνάμωσης […]

Ο Ολυμπιακός  ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Κουφού, αλλά από τους Αγγελόπουλους οι εκπλήξεις δεν σταματάνε εκεί. Επιστροφή στην Α1 αφού η ομάδα πληρώνει τα λίγα παιχνίδια που έχει στην σεζόν, και το επόμενο δυνατό όνομα είναι του Ντόρσεϊ. Ο Ολυμπιακός μετά την καταστροφική σεζόν όπως εξελίσσεται μπαίνει σε φάση άμεσης ανασυγκρότησης και μεγάλης ενδυνάμωσης του ρόστερ.

Ο Έλληνας σέντερ είναι ξεκάθαρο ότι διαθέτει ποιότητα και μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα του Μπαρτζώκα, και ήταν επίσης ξεκάθαρο ότι η ομάδα φώναζε καιρό για ψηλό.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ θα είναι ο άλλος ελληνικός στόχος του Ολυμπιακού με το ενδεχόμενο ο ομογενής γκαρντ να φύγει το καλοκαίρι από την Μακάμπι να μην είναι μικρό. Αν έχει καλό Κουφό και Ντόρσεϊ, η πειραϊκή ομάδα θα έχει λύσει αρκετά θέματα για το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Οι πληροφορίες για την επιστροφή στην Α1 υπάρχουν εδώ και μέρες, αλλά ήρθε και ο Μπαρτζώκας να το επιβεβαιώσει έμμεσα. Την Δευτέρα μίλησε στην κρατική τηλεόραση, για την ανάγκη να παίζει η ομάδα του όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. 

Ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει να προσθέσει δίπλα στον Σλούκα ένα «πυρηνικό όπλο», έναν παίκτη, που να έχει χιλιόμετρα και ποιότητα. Όπως ο Πιέρια Χένρι της Μπασκόνια ή κάποιος πλέι-μέικερ, που θα έρθει κατευθείαν από το ΝΒΑ. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ