Στην Σιγκαπούρη σε αγώνα του ONE Super Series των ελαφρών βαρών ο Ρώσος κικ μπόξερ Μπεϊμπουλάτ Ισάεφ με το νοκ άουτ εναντίον του Μιχάιλο Κετσόγεβιτς έβαλευποψηφιότητα για το νοκ άουτ της χρονιάς. Ο Ρώσος κικμπόξερ Μπεϊμπουλάτ Ισάεφ στον αγώνα με τον Σέρβο Μιχάιλο Κετσόγεβιτς έβγαλε νοκ άουτ τον αντίπαλό του σε λιγότερα από 90’’. Κάτι […]

Στην Σιγκαπούρη σε αγώνα του ONE Super Series των ελαφρών βαρών ο Ρώσος κικ μπόξερ Μπεϊμπουλάτ Ισάεφ με το νοκ άουτ εναντίον του Μιχάιλο Κετσόγεβιτς έβαλευποψηφιότητα για το νοκ άουτ της χρονιάς.

Ο Ρώσος κικμπόξερ Μπεϊμπουλάτ Ισάεφ στον αγώνα με τον Σέρβο Μιχάιλο Κετσόγεβιτς έβγαλε νοκ άουτ τον αντίπαλό του σε λιγότερα από 90’’.

Κάτι λιγότερο από ενάμισι λεπτό χρειάστηκε ο Ρώσος κικμπόξερ Μπεϊμπουλάτ Ισάεφ για να βγάλει νοκ άουτ τον αντίπαλό του, τον Σέρβο Μιχάιλο Κετσόγεβιτς, βάζοντας από τώρα υποψηφιότητα για το «νοκ άουτ» της χρονιάς με ένα τρομερό δεξί χουκ.

Ο αγώνας κικ μπόξινγκ έγινε την Παρασκευή στη Σιγκαπούρη, με τον Ισάεφ να μην δίνει περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους του.

Το νοκ άουτ μετρήθηκε στα 82 δευτερόλεπτα και είναι το πιο γρήγορο στην ιστορία του ONE Super Series των ελαφρών βαρών.

Δείτε το βίντεο:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πυγμαχία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ