Ο Ράιαν Γκιγκς για ακόμα μια φορά έγινε πριν λίγους μήνες αρνητικός πρωταγωνιστής με τα καμώματα του στην προσωπική του ζωή. Αυτήν την φορά δεν απάτησε την σύντροφο του, ούτε την έπεσε στην γυναικά αδελφού, φίλου ή  στην πεθερά του. Το προχώρησε ένα βήμα παραπάνω και σάπισε στο ξύλο την σύντροφο του, με αποτέλεσμα να […]

Ο Ράιαν Γκιγκς για ακόμα μια φορά έγινε πριν λίγους μήνες αρνητικός πρωταγωνιστής με τα καμώματα του στην προσωπική του ζωή. Αυτήν την φορά δεν απάτησε την σύντροφο του, ούτε την έπεσε στην γυναικά αδελφού, φίλου ή  στην πεθερά του. Το προχώρησε ένα βήμα παραπάνω και σάπισε στο ξύλο την σύντροφο του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Κάτι δεν πάει καλά Ράιαν!

Μπλεγμένος σε μια υπόθεση κακοποίησης της πρώην συντρόφου του και μαζί στα γρανάζια της δικαστικής γραφειοκρατίας, ο Ράιαν Γκιγκς δεν μπορεί να ξέρει αν θα έχει το δικαίωμα να καθοδηγήσει την εθνική Ουαλίας στα τελικά του EURO.

Επισήμως η θέση ανήκει στον Ράιαν Γκιγκς. Προσελήφθη στις 15 Ιανουαρίου του 2018, αναλαμβάνοντας να κουβαλήσει το ‘βαρύ’ φορτίο της διαδοχής του υπερεπιτυχημένου Κρις Κόουλμαν, και σε διάστημα συντομότερο των δύο ημερολογιακών ετών έφερε εις πέρας τις δύο αρχικές αποστολές του. Οδηγώντας τους ‘δράκους’ πρώτα στα τελικά του EURO και κατόπιν στην πρώτη θέση του ομίλου του Nations League, που εκ των υστέρων χάρισε τον προβιβασμό στην Α’ κατηγορία. Επί θητείας του το συνολικό ρεκόρ της Ουαλίας ήταν 12-4-8 σε 24 παιχνίδια.

Ο Γκιγκς βρίσκεται σε υποχρεωτική αργία έχοντας παραδώσει προσωρινά τα ηνία στον συνεργάτη του Ρομπ Πέιτζ. Ο άλλοτε αμυντικός των Γουότφορντ, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Κόβεντρι αντικαθιστά τον ‘προϊστάμενό’ του, δεδομένης της έρευνας που διεξάγεται ύστερα από την καταγγελία της συντρόφου του Κέιτ Γκρέβιλ για χειροδικία.

Ryan Giggs sells £3.5m former family home - complete with cinema, gym, pool and bar - Mirror Online

Επειδή πάντως η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, κι ας έχουν μεσολαβήσει περισσότεροι από τρεις μήνες, ο Ουαλός παραμένει εγκλωβισμένος. Σύμφωνα με την ενημέρωση της Παρασκευής, αν και χωρίς ν’ αναφερθεί το ονοματεπώνυμό του, ο Γκιγκς εξασφάλισε παράταση της εγγύησης όπως προβλέπεται από το βρετανικό δίκαιο από τη στιγμή που δεν έχουν του απαγγελθεί συγκεκριμένες κατηγορίες και παραμένει ύποπτος για το αδίκημα που του προσάπτεται από την καταγγέλλουσα.

Ο Γκιγκς εξασφάλισε την υπό όρους ‘ελευθερία’ του τουλάχιστον ως την Πρωτομαγιά. Μέχρι τότε ευελπιστεί πως θα έχει στα χέρια του το (αθωωτικό) πόρισμα, προκειμένου να επιστρέψει στη θέση του για να εκτελέσει τα καθήκοντά του.

Ό,τι δεν κατάφερε να ζήσει ως διεθνής ποδοσφαιριστής, τη συμμετοχή δηλαδή στα τελικά μιας κορυφαίας διοργάνωσης, ίσως το στερηθεί, αναπόφευκτα, και ως ομοσπονδιακός προπονητής.’

Τι ακριβώς είχε γίνει;

Η κατηγορία: βία κατά της συντρόφου του Κέιτ Γκέβιλ. Η γυναίκα, όπως  επιβεβαίωσε αναφορά της αστυνομίας, είχε κάποιες μώλωπες αλλά δεν χρειάστηκε ιατρική βοήθεια.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Sun», ο προπονητής της Εθνικής Ουαλίας έστειλε αρκετά ερωτικά μηνύματα με ένα αγγλικό μοντέλο και κατάφερε να… πυροδοτήσει τη σχέση του με την σύντροφο του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η αιτία της διαφωνίας μεταξύ του Γκιγκς και της φίλης του οφείλεται σε μηνύματα που βρήκε στο iPad του πρώην ποδοσφαιριστή, όπου φλερτάρει με ένα μοντέλο εσωρούχων.

Zara Charles Age, Height, Measurements, Instagram: Is She Dating Ryan Giggs?

Σύμφωνα με τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης, η γυναίκα με την οποία μίλησε ο Γκιγκς ήταν η Ζάρα Τσαρλς , αν και δεν είναι ακόμη σαφές εάν συνέβη κάτι μεταξύ τους. Παρόλα αυτά, η διαμάχη με την Κέιτ στο σπίτι του τελείωσε με τη σύλληψή του για φερόμενη επίθεση.

Η 33χρονη Ζάρα εργάζεται επί του παρόντος ως εκπρόσωπος σε εξυπηρέτηση πελατών, αλλά δεν είχε αφιερωθεί πάντα στον εμπορικό κόσμο, αλλά προηγουμένως δούλευε ως μοντέλο εσωρούχων.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ