Ένας Ολυμπιακός κακός στο πρώτο ημίχρονο που μεταμορφώθηκε στην επανάληψη με μπροστάρη τον Δημήτρη Λαρεντζάκη που αποδείχτηκε το κρυφό χαρτί του Μπαρτζόκα, και τον θρυλικό Σπανούλη και έγραψε ένα ακόμα μεγάλο ρεκόρ στην διοργάνωση, κέρδισε στο θρίλερ του Βελιγραδίου. ‘Έφτασε στο 7- 5 και στο βάθος φαίνεται η οχτάδα. Μετά το μεγάλο «διπλό» που πήραν […]

Ένας Ολυμπιακός κακός στο πρώτο ημίχρονο που μεταμορφώθηκε στην επανάληψη με μπροστάρη τον Δημήτρη Λαρεντζάκη που αποδείχτηκε το κρυφό χαρτί του Μπαρτζόκα, και τον θρυλικό Σπανούλη και έγραψε ένα ακόμα μεγάλο ρεκόρ στην διοργάνωση, κέρδισε στο θρίλερ του Βελιγραδίου. ‘Έφτασε στο 7- 5 και στο βάθος φαίνεται η οχτάδα.

Μετά το μεγάλο «διπλό» που πήραν την Τρίτη (8/12) στη Βαρκελώνη, οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν ακόμα μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη. Ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει με 16 πόντους, αλλά το γύρισε και πήρε εκπληκτική νίκη.

Euroleague: «Τρένο» ο Ολυμπιακός και στη Σερβία, κέρδισε (79-81) τον Ερυθρό  Αστέρα | ΣΠΟΡ | iefimerida.gr

Οι «ερυθρόλευκοι» μην έχοντας την ενέργεια και την σκληράδα των Σέρβων, οι οποίοι σούταραν αρχικά εξαιρετικά στο τρίποντο (τελείωσαν με 11/32), κατάφεραν με τους αρχηγούς Σπανούλη-Πρίντεζη (που διαδέχθηκαν τον Σλούκα στο σκοράρισμα), τον Λαρεντζάκη στο β΄μέρος και τον Χάρισον να προηγηθούν με 61-70. Έχασαν το προβάδισμα, το ματς ήρθε στα ίσα και ο Πρίντεζης με καλάθι στα 3.2 δευτερόλεπτα πριν το τέλος (κέρδισε και το φάουλ αλλά έχασε τη βολή) σφράγισε το «διπλό», με τους Σέρβους να διαμαρτύρονται για φάουλ πριν το καλάθι. Κομβικές άμυνες στο τέλος και από τον Ζαν-Σαρλ.

Ο Ο’ Μπράιαντ κέρδισε φάουλ από τον Ζαν-Σαρλ στα 6.8″ και έκανε το 79-79 με 1/2 βολές. Ο Μπαρτζώκας κάλεσε τάιμ άουτ, η μπάλα έφτασε στα χέρια του Έλληνα φόργουορντ ο οποίος σκόραρε, κέρδισε φάουλ, αστόχησε στη βολή κι έτσι ο Ολυμπιακός πανηγύρισε το «διπλό».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Χάρισον 12 (4/6 τρίποντα), Λαρεντζάκης 11 (3/4 τρίποντα, 2 ριμπάουντ), Σπανούλης 14 (2/4 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 4/5 βολές, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Σλούκας 12 (3/4 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 7 ασίστ), Μάρτιν 1, Βεζένκοβ, Πρίντεζης 16 (5/7 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 3/5 βολές, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Παπανικολάου, Ζαν-Σαρλ 8 (4/5 δίποντα), Τζένκινς, Έλις 4 (2/2 δίποντα, 4 ριμπάουντ), ΜακΚίσικ 3 (1/4 σουτ)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν