Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στα ημιτελικά του Αυστραλιναού Όπεν επί του Ναδάλ και μάλιστα με τεράστια ανατροπή από 2-0. Η μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του Στέφανου! Αλλά στον ημιτελικό βρήκε τον κακό μπελά του Ντανίλ Μεντβέντεφ ο οποίος με την 20 σερί νίκη του προκρίθηκε στον τελικό του Australian […]

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στα ημιτελικά του Αυστραλιναού Όπεν επί του Ναδάλ και μάλιστα με τεράστια ανατροπή από 2-0. Η μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του Στέφανου! Αλλά στον ημιτελικό βρήκε τον κακό μπελά του Ντανίλ Μεντβέντεφ ο οποίος με την 20 σερί νίκη του προκρίθηκε στον τελικό του Australian Open. 

Αυτή ήταν η 6η νίκη σε 7 αγώνες του Μεντβέντεφ κόντρα στον Τσιτσιπά. Πως να μην θεωρείται ο κακός “δαίμονας” του Στέφανου;

Ο 22χρονος Έλληνας τενίστας θα χάσει και τον 3ο ημιτελικό που θα παίξει σε Grand Slam και θα παραμείνει στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης αλλά πλουσιότερος κατά 550.000 ευρώ. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αν και πάλεψε, δεν τα κατάφερε και λύγισε από τον εκπληκτικό Ντανίλ Μεντβέντεφ, χάνοντας με 3-0 σετ στον ημιτελικό του Australian Open.

Κόντρα στον πιο φορμαρισμένο τενίστα του κόσμου με 19 σερί νίκες και έναν αντίπαλο που είναι ο «κακός δαίμονάς» του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε και ηττήθηκε με 3-0 σετ (6-4, 6-2, 7-5) από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στα ημιτελικά του Australian Open.

O Ρώσος απέδειξε ότι είναι σε τρομερή κατάσταση και κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς θα διεκδικήσει τον πρώτο Grand Slam τίτλο της καριέρας του.

Ο Τσιτσιπάς έδειξε και κάποια σημάδια κόπωσης από το παιχνίδι του με τον Ράφα Ναδάλ και δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στο παίξιμο του 25χρονου Ρώσου, κάνοντας πολλά αβίαστα λάθη (πάνω από 30).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ