Ο «Greek Freak» τελικά μένει στο σπίτι του όπως του αρέσει να αποκαλεί το Μιλγουόκι αφού υπέγραψε την ανανέωση μέχρι το 2026. Χρυσάφι στα πόδια του back to back MVP του NBA έστρωσαν οι Μπακς και τον έκαναν πλουσιότερο κατά 230 εκ περίπου. Όχι και άσχημα για ένα παιδί της Α2. Ο back to back […]

Ο «Greek Freak» τελικά μένει στο σπίτι του όπως του αρέσει να αποκαλεί το Μιλγουόκι αφού υπέγραψε την ανανέωση μέχρι το 2026. Χρυσάφι στα πόδια του back to back MVP του NBA έστρωσαν οι Μπακς και τον έκαναν πλουσιότερο κατά 230 εκ περίπου. Όχι και άσχημα για ένα παιδί της Α2.

Ο back to back MVP του NBA θα υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του, για πέντε χρόνια και θα λάβει το supermax συμβόλαιο. Οι απολαβές του θα φτάσουν τα 228.2 εκατομμύρια δολάρια. Μάλιστα αυτό είναι το μεγαλύτερο deal στην ιστορία του NBA.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο βοηθάει πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας!

Ο Αντετοκούνμπο είχε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή για να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του αλλιώς θα έπρεπε στο τέλος της επόμενης σεζόν να δοκιμάσει την τύχη του ως ελεύθερος.

Ο Greek Freak, ο οποίος προετοιμάζεται για τη σεζόν 2020/21, είχε στείλει το μήνυμά του αμέσως μετά από τον αποκλεισμό των Μπακς από τους Χιτ στα ημιτελικά της Ανατολής και, μάλιστα, όχι μία, αλλά δύο φορές, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου. Και τώρα, ανακοίνωσε ο ίδιος τη μεγάλη είδηση.

Στο μήνυμά του στα social media ο Έλληνας σούπερ σταρ έγραψε: «Αυτό είναι το σπίτι μου, αυτή είναι η πόλη μου… Είμαι ευλογημένος που θα είμαι μέρος των Μιλγουόκι Μπακς για τα επόμενα πέντε χρόνια. Ας κάνουμε αυτά τα χρόνια να μετρήσουν. Το σόου συνεχίζεται. Πάμε!»

Ο Giannis είναι στην κορυφή. Πίσω του, με το μέχρι πρότινος ακριβότερο συμβόλαιο, είναι ο Ράσελ Ουέστμπρουκ! Το υπέγραψε όταν ακόμη ήταν στην Οκλαχόμα και θα του αποφέρει $206.800.000! Στην 3η θέση είναι ο Στεφ Κάρι με $210.200.000 και στην τέταρτη ο συμπαίκτης του στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Κλέι Τόμπσον με $189.900.000. Στην 5η θέση βρίσκεται ακόμη μία νέα προσθήκη, ο Άντονι Ντέιβις, ο οποίος μόλις πριν από μερικές ημέρες έβαλε την υπογραφή του στη νέα συμφωνία με τους Λος Άντζελες Λέικερς, έναντι $189.900.000!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι