Πολλές φορές λέμε εκπληκτικό, φοβερό και άλλα τέτοια για να περιγράψουμε κάτι μοναδικό, αλλά η κίνηση του Γιουνούσοφ σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Απρόσμενη κίνηση και το νοκ-αουτ ήταν απόλυτο φυσιολογικό. Εκπληκτικός. Ο μαχητής του ΜΜΑ, Τζιχάντ Γιουνούσοφ, ήταν σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Βραζιλιάνος αντίπαλός του, Λεονάρντο Λίμπεργκερ, έμοιαζε να τον έχει ακινητοποιήσει, […]

Πολλές φορές λέμε εκπληκτικό, φοβερό και άλλα τέτοια για να περιγράψουμε κάτι μοναδικό, αλλά η κίνηση του Γιουνούσοφ σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Απρόσμενη κίνηση και το νοκ-αουτ ήταν απόλυτο φυσιολογικό. Εκπληκτικός.

Ο μαχητής του ΜΜΑ, Τζιχάντ Γιουνούσοφ, ήταν σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Βραζιλιάνος αντίπαλός του, Λεονάρντο Λίμπεργκερ, έμοιαζε να τον έχει ακινητοποιήσει, αλλά ο Ρώσος παλαιστής δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.

Στα 2ο λεπτό του 1ου γύρου της αναμέτρησης για το τουρνουά ACA 117 στο Σότσι, ο Ρώσος μαχητής κατάφερε ένα απροσδόκητο χτύπημα με τον αγκώνα, κατευθείαν στο σαγόνι του Βραζιλιάνου.

Ο Γιουνούσοφ εκεί που έμοιαζε να είναι εξουδετερωμένος, με μια αστραπιαία κίνηση έριξε αγκωνιά στον Λίμπεργκερ, ξαπλώνοντάς τον στο καναβάτσο.

Αμέσως, ο διαιτητής έτρεξε στον πεσμένο αθλητή και λίγο αργότερα ανακήρυξε τον Ρώσο παλαιστή νικητή του αγώνα με νοκ άουτ.

Τρομερό χτύπημα, τρομερό νοκ άουτ, μια αληθινά απροσδόκητη εξέλιξη, κόντρα στη ροή του αγώνα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για UFC

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ