Οι Ελβετοί έπαιξαν τα ρέστα τους κόντρα στην Τουρκία. Κατάφεραν να επικρατήσουν με 3-1 και διατήρησαν ζωντανές τις ελπίδες τους για πρόκριση. Με αυτό το αποτέλεσμα μπαίνουν στην αναμονή. Για να μάθουν την “μοίρα” τους, όταν ολοκληρωθούν όλοι οι αγώνες των ομίλων. Αν θα καταφέρουν να προκριθούν ως καλύτεροι 3οι. Στα του ματς Στο 6ο […]

Οι Ελβετοί έπαιξαν τα ρέστα τους κόντρα στην Τουρκία. Κατάφεραν να επικρατήσουν με 3-1 και διατήρησαν ζωντανές τις ελπίδες τους για πρόκριση.

Με αυτό το αποτέλεσμα μπαίνουν στην αναμονή. Για να μάθουν την “μοίρα” τους, όταν ολοκληρωθούν όλοι οι αγώνες των ομίλων. Αν θα καταφέρουν να προκριθούν ως καλύτεροι 3οι.

Στα του ματς

Στο 6ο λεπτό ο Σεφέροβιτς με εκπληκτική κίνηση και τρομερό σουτ νίκησε τον Τσακίρ. Ανοίγοντας το σκορ για τους Ελβετούς. 

Στο 25 ο Σακίρι έδειξε την κλάση του. Με ένα αριστοτεχνικό πλασέ έγραψε το 2-0 και έσβησε τελείως τα όνειρα των Τούρκων. Στο 62 ο Καχβετσί μείωσε σε 2-1 και ξαναέβαλε την Τουρκία στο ματς. Δεν υπολόγιζε όμως στον Σακίρι, που στο 68ο λεπτό έκανε το τελικό 3-1. Σημειώνοντας 2ο προσωπικό γκολ στο ματς. 

Το τελικό 3-1 αφήνει μάλλον παραπονεμένους τους Ελβετούς. Που είχαν ευκαιρίες και για περισσότερα τέρματα.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ