Πολύ σοβαρές καταγγελίας που σοκάρουν από τους ανθρώπους της Μπόκα Τζούνιορς μετά τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα (6/1) για την ημιτελική φάση του Κόπα Λιμπερταδόρες. Ο αγώνας έληξε 0-0 αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα του TNT Sports ο τερματοφύλακας της Βραζιλιάνικης ομάδας, έπαιξε ενώ είχε διαγνωσθεί θετικός στον covid-19, κάτι που το γνώριζε τόσο ό ίδιος […]

Πολύ σοβαρές καταγγελίας που σοκάρουν από τους ανθρώπους της Μπόκα Τζούνιορς μετά τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα (6/1) για την ημιτελική φάση του Κόπα Λιμπερταδόρες. Ο αγώνας έληξε 0-0 αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα του TNT Sports ο τερματοφύλακας της Βραζιλιάνικης ομάδας, έπαιξε ενώ είχε διαγνωσθεί θετικός στον covid-19, κάτι που το γνώριζε τόσο ό ίδιος αλλά και η ομάδα του.

Και πως γι’ αυτόν τον λόγο η Σάντος δεν θέλησε να πάει στα αποδυτήρια με τη λήξη του ημιχρόνου, ότι για αυτό έμεινε στον αγωνιστικό χώρο.

Η Μπόκα προχώρησε σε καταγγελία στην Conmebol, την ομοσπονδία της ποδοσφαιρικής γεωγραφικής ζώνης της Νότιας Αμερικής, και μένει πλέον να φανεί πώς θα εξελιχθεί αυτή η σοβαρή υπόθεση. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Ζον παραμένει στην Αργεντινή και περιμένει να του δοθεί το ιατρικό “ok” για να επιστρέψει στη Βραζιλία.

Η ρεβάνς στο Σάο Πάουλο είναι προγραμματισμένη στις 14 Ιανουαρίου. Ο τελικός της διοργάνωσης θα γίνει στο “Μαρακανά” του Ρίο ντε Τζανέιρο στις 30/1.

Η Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα διέλυσε με 3-0 τη Ρίβερ Πλέιτ στο Μπουένος Άιρες και είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για να πάρει το ένα από τα δυο εισιτήρια για τον τελικό. Η ρεβάνς θα γίνει στις 13 Ιανουαρίου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Copa Libertadores

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ