Ο Λούκα Μόντριτς έκανε τα αδύνατα δυνατά  στην Γλασκώβη. Και με απίθανο γκολ και ασίστ στο δεύτερο μέρος οδήγησε την Κροατία σε νίκη 3-1 κόντρα στην Σκωτία και στα νοκ-άουτ του Euro. Στο 5’  Τσε Ανταμς λίγο έλειψε να βρει την μπάλα αλλά ο Λιβάκοβιτς έδιωξε. Στο 16’ χρειάστηκε να βγει ο τερματοφύλακας της Σκωτίας, […]

Ο Λούκα Μόντριτς έκανε τα αδύνατα δυνατά  στην Γλασκώβη. Και με απίθανο γκολ και ασίστ στο δεύτερο μέρος οδήγησε την Κροατία σε νίκη 3-1 κόντρα στην Σκωτία και στα νοκ-άουτ του Euro.

Στο 5’  Τσε Ανταμς λίγο έλειψε να βρει την μπάλα αλλά ο Λιβάκοβιτς έδιωξε. Στο 16’ χρειάστηκε να βγει ο τερματοφύλακας της Σκωτίας, για να αποτρέψει τετ-α-τετ.

Στο 17’, στην πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα, η Κροατία έκανε το 1-0. Ο Γιουράνοβιτς έκανε τη σέντρα από δεξιά. Ο Πέρισιτς πήρε την κεφαλιά –  πάσα για τον Βλάσιτς και εκείνος δύσκολα μέσα από την περιοχή, βρήκε δίχτυα.

 Στο 43’ Λόβρεν και Βίντα έδιωξαν πολύ άσχημα στην ίδια φάση και ο ΜακΓκρέγκορ με σουτ από το ημικύκλιο, τιμώρησε για το 1-1.

Στο 62’ όμως, ο Μόντριτς το πήρε πάνω του. Ο παίκτης της Ρεάλ έδειξε την κλάση του και κουβάλησε στις πλάτες του την ομάδα. Από το ημικύκλιο έκανε ασύλληπτης ομορφιάς φαλτσαριστό σουτ. Με το εξωτετρικό κοντά στο παραθυράκι για το 2-1.

15 λεπτά μετά εκτέλεσε το κόρνερ με απόλυτη ακρίβεια. Για το κεφάλι του Πέρισιτς στο πρώτο δοκάρι και εκείνος με κεφαλιά χάρισε στην Κροατία την τεράστια νίκη με 3-1.

Κροατία (Ζλάτκο Ντάλιτς): Λιβάκοβιτς, Γκβάρντιολ (71’ Μπάρισιτς), Βίντα, Λόβρεν, Γιουράνοβιτς, Μπρόζοβιτς, Κόβατσιτς, Μόντριτς, Πέρισιτς (81’ Ρέμπιτς), Βλάσιτς (76’ Ιβάνουσετς), Πέτκοβιτς (70’ Κράμαριτς).

Σκωτία (Στιβ Κλαρκ): Μάρσαλ, Τίρνεϊ, Χάνλεϊ (33’ ΜακΚένα), ΜακΤόμινεϊ, Ο’ Ντόνελ (84’ Πάτερσον), Ρόμπερτσον, ΜακΓκρέγκορ, ΜακΓκιν, Αρμστρονγκ (70’ Φρέιζερ), Τσε Ανταμς (84’ Νίσμπετ), Ντάικς.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ