Εντυπωσιακός ήταν ο πρώτος αγώνας της τρίτης αγωνιστικής του ομίλου  του Copa America 2021. Καθώς Βενεζουέλα και Εκουαδόρ  σκόραραν τέσσερα γκολ και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Το τελικό 2-2 κρατάει τη Βενεζουέλα του Πεζέιρο «ζωντανή» για την πρόκριση στα προημιτελικά, παρά τις πολλές απουσίες. Γι’ αυτό ευθύνεται ο Ρονάλντ Ερνάντες, ο οποίος […]

Εντυπωσιακός ήταν ο πρώτος αγώνας της τρίτης αγωνιστικής του ομίλου  του Copa America 2021. Καθώς Βενεζουέλα και Εκουαδόρ  σκόραραν τέσσερα γκολ και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.

Το τελικό 2-2 κρατάει τη Βενεζουέλα του Πεζέιρο «ζωντανή» για την πρόκριση στα προημιτελικά, παρά τις πολλές απουσίες.

Γι’ αυτό ευθύνεται ο Ρονάλντ Ερνάντες, ο οποίος με κεφαλιά στην κίνηση μετά την εξαιρετική πάσα του Έντσον Καστίγιο στο 90+1′, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή:

Το Εκουαδόρ άνοιξε το σκορ στο 39ο λεπτό. Με τον Αΐρτον Πρεσιάδο να εκμεταλλεύεται τη σύγχυση στην άμυνα της Βινότιντο και να στέλνει την μπάλα γκολ.

Οι παίκτες του Πεζέιρο έφτασαν στην ισοφάριση στο 51ο λεπτό με τον Καστίγιο. Ο οποίος με ωραία κίνηση βρέθηκε στο ύψος του πέναλτι. Και με κεφαλιά μετά από τη σέντρα του Μαρτίνες νίκησε τον Ορτίς.

Ο Άλφαρο πέρασε ως διπλή αλλαγή τον  Νομπόα, και τον Πλάτα. Ο δεύτερος έφυγε στην αντεπίθεση μετά από εκτέλεση κόρνερ ταχύτατα, ο πρώτος δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, τα κατάφερε όμως ο 20χρονος της Σπόρτινγκ. Και έκανε το 1-2.

Κι ενώ το Εκουαδόρ ετοιμαζόταν να κάνει βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά, η Βενεζουέλα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη.

Στο 90+1′ ο σκόρερ του πρώτου γκολ, Έντσον Καστίγιο, έβγαλε απίθανη μπαλιά από πίσω και ο Ρονάλντ Ερνάντες με κεφαλιά στην κίνηση νίκησε τον Ορτίς.

Βενεζουέλα (Ζοζέ Πεζέιρο): Φαρινιές, Γκονσάλες, Αντριάν Μαρτίνες, Βελάσκες, Μάγο, Κουμάνα (77′ Ερνάντες), Χοσέ Μαρτίνες (77′ Ουρτάδο), Μορένο (82′ Μανσάνο), Καστίγιο, Κάσερες (82′ Σέλις), Αριστεγκιέτα (56′ Σέρχιο Κόρδοβα).

Εκουαδόρ (Γκιγέρμο Άλφαρο): Ορτίς, Πρεσιάδο (88′ Φιδέλ Μαρτίνες), Αρμπολέδα, Ινκαπιέ, Εστουπινιάν, Μένα (68′ Πλάτα), Μέντες (67′ Νομπόα), Καϊσέδο, Πρεσιάδο, Καμπάνια, Βαλένσια

Δείτε τα ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΑ highlights της αναμέτρησης:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Copa América

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι