Έχει προκληθεί ντόρος μετά την αποκάλυψη ότι πριν τον αγώνα με την Εθνική Αιγύπτου ο Σαλάχ πήγε στον γάμο του αδερφού του χωρίς να πάρει κανένα μέτρο προστασίας και τελικά να βρεθεί θετικός στον κορονοιό και έτσι να μην αγωνιστεί με την εθνική της χώρας του. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στο παλαίμαχο ποδοσφαιριστής της Εθνικής […]

Έχει προκληθεί ντόρος μετά την αποκάλυψη ότι πριν τον αγώνα με την Εθνική Αιγύπτου ο Σαλάχ πήγε στον γάμο του αδερφού του χωρίς να πάρει κανένα μέτρο προστασίας και τελικά να βρεθεί θετικός στον κορονοιό και έτσι να μην αγωνιστεί με την εθνική της χώρας του. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στο παλαίμαχο ποδοσφαιριστής της Εθνικής Αιγύπτου Μίντο, και τον κατηγόρησε για ανεύθυνη συμπεριφορά.

Ποιο συγκεκριμένα ο Μίντο δήλωσε:

“Γνωρίζω εκ των προτέρων ότι θα βρεθούν αρκετοί απέναντι μου για αυτά που θα σας πω, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται. Ο Μο έκανε ένα πολύ σοβαρό λάθος, πηγαίνοντας στον γάμο του αδερφού του λίγες μέρες πριν τον αγώνα της Εθνικής μας. Παρουσιάστηκε εντελώς αδιάφορος για την προφύλαξη που έπρεπε να πάρει και το αποτέλεσμα είναι γνωστό σε όλους. Βρέθηκε μετά θετικός στον κορονοιό. 

Η όλη στάση του δεν του επέτρεψε να παίξει με την Εθνική Αιγύπτου σε ένα σημαντικό αγώνα, αλλά ρίσκαρε και με την υγεία των συμπαικτών του. Εντελώς λάθος η στάση του να πάει στον γάμο.

Από την άλλη δεν βλέπω να λέγεται τίποτα για το θέμα αυτό κάτι που με κάνει να πιστεύω ότι τελικά ο Σαλάχ είναι ανώτερος από την Εθνική μας ομάδα. Αν αυτό συμβαίνει τότε δεν βλέπω καλά τα πράγματα στην εθνική ομάδα”

Τι ακριβώς είχε γίνει με τον Σαλάχ;

Θετικός στον κορονοιό ο άσος της Λίβερπουλ, αλλά στον γάμο του αδερφού του ξέχασε ότι υπάρχει κορονοιός. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ είχε πάει στην Αίγυπτο για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Αιγύπτου, αλλά ταυτόχρονα είχε και τον γάμο του αδερφού του. Σε βίντεο που κυκλοφόρησε φαίνεται να είναι ανάμεσα σε αρκετό κόσμο σε κοντινές αποστάσεις, να χορεύει και όλα αυτά χωρίς μάσκα και χωρίς να κρατάει κάποιες αποστάσεις ασφάλειας.

Ο Μο δεν υπήρχε περίπτωση να μην τιμήσει τον αδερφού του με την παρουσία του, αλλά πήγε χωρίς τα απαραίτητα μέτρα προστασίας όπως βλέπουμε και στο βίντεο. Χωρίς μάσκα, και πολύ κοντά με όλους τους καλεσμένους, λογικό είναι να αυξάνει έτσι τις πιθανότητες να κολλήσει. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν