Ο «Greek Freak» δεν είχε αντίπαλο τα ξημερώματα! Οι παίκτες της Ατλάντα δεν μπορούσαν να τον σταματήσουν. Από την άλλη, ο Γιανγκ δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι και δεν βρήκε ρυθμό. Οι Μπακς πίεσαν από την αρχή του αγώνα στην άμυνα τον Γιανγκ. Κατάφεραν με μπροστάρη τον Γιάννη στην επίθεση, να πάρουν τον έλεγχο, προηγούμενοι […]

Ο «Greek Freak» δεν είχε αντίπαλο τα ξημερώματα! Οι παίκτες της Ατλάντα δεν μπορούσαν να τον σταματήσουν. Από την άλλη, ο Γιανγκ δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι και δεν βρήκε ρυθμό.

Οι Μπακς πίεσαν από την αρχή του αγώνα στην άμυνα τον Γιανγκ. Κατάφεραν με μπροστάρη τον Γιάννη στην επίθεση, να πάρουν τον έλεγχο, προηγούμενοι με 12-3.

Οι Χοκς αντέδρασαν αρχικά με τον Γιανγκ που βρήκε χώρο, ενώ στην συνέχεια ο Γκαλινάρι έδωσε λύσεις, για το 34-28 του πρώτου δωδεκαλέπτου.

Η 2η περίοδος ανήκε στους Μπακς ολοκληρωτικά, με τα “ελάφια” να κάνουν ότι θέλουν στην επίθεση. Αμυντικά ο Γιανγκ ήταν εγκλωβισμένος και δεν είχε καμία βοήθεια από τους υπόλοιπους. Οι Μπακς έκαναν… πάρτι και ένα σερί 20-0 για να προηγηθούν με 71-40 ενώ η διαφορά έκλεισε στους 32 πόντους (77-45) στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην 3η περίοδο τα ίδια και…καλύτερα! Οι Μπακς προηγήθηκαν μέχρι και με 40 και κλείδωσαν ουσιαστικά το αποτέλεσμα με ξεκούραστο τρόπο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σταμάτησε στους 25 πόντους με 3/4 βολές, 11/15 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 9 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα, ο Χόλιντει 22 πόντους, ο Λόπεζ 16 πόντους. Ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είχε 2 πόντους με 1/2 δίποντα, 2 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο.

Για την Ατλάντα ο Γιανγκ είχε 15 πόντους με 9 λάθη και 6/16 σουτ. Ο Γκαλινάρι 12 πόντους. Ο Κόλινς 11 πόντους.

Τα δωδεκάλεπτα: 34-28, 77-45, 103-63, 125-91.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ