Την ώρα που οι Λος Άντζελες Λέικερς παλεύουν για το πρωτάθλημα του NBA, ο Λεμπρόν Τζέιμς, μην μπορώντας να βοηθήσει, πνίγει τον πόνο του. Μένουν πέντε στροφές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, με τους Λέικερς να έχουν πάρει μόνο 2 παιχνίδια από τα τελευταία δέκα. Με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ομάδα να μπλέξει… χειρότερα. […]

Την ώρα που οι Λος Άντζελες Λέικερς παλεύουν για το πρωτάθλημα του NBA, ο Λεμπρόν Τζέιμς, μην μπορώντας να βοηθήσει, πνίγει τον πόνο του.

Μένουν πέντε στροφές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, με τους Λέικερς να έχουν πάρει μόνο 2 παιχνίδια από τα τελευταία δέκα. Με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ομάδα να μπλέξει… χειρότερα.

Ο «Βασιλιάς» είναι απών, έχοντας βοηθήσει ελάχιστα από τα τέλη Μαρτίου. Ενώ από την ώρα που τραυματίστηκε κι ο Άντονι Ντέιβις, η ομάδα τους βρίσκεται στο καναβάτσο. Στόχος είναι να βρεθεί λύση και μάλιστα άμεσα. Ο προπονητής Φραγκ Βόγκελ προσπαθεί να σώσει ό,τι σώζεται από την άμυνα κυρίως. Όμως, λείπουν οι επιθετικές πινελιές.

Την ίδια στιγμή που τα πράγματα έχουν φτάσει σε άβολο σημείο, ο Λεμπρόν Τζέιμς έχει τους φίλους του να τον στηρίζουν! Παραδείγματος χάρη, ο Jay-Z, με τον οποίο θα λέγαμε, δεν είναι απλοί γνωστοί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LeBron James (@kingjames)

Ο Jay-Z λοιπόν φρόντισε για τον φίλο του Λεμπρόν να… πνίξει τον πόνο του στο αλκοόλ. Όμως, δεν μιλάμε για ένα… οποιοδήποτε ποτό! Αλλά ένα διαμάντι. Κυριολεκτούμε! Καθώς, το μπουκάλι του αυθεντικού κονιάκ προέλευσης Grande Champagne κι ένα στεφάνι χρυσού 24ων καρατίων έλαβε ο σούπερ σταρ του NBA.

Πρόκειται για σπάνιο ποτό, καθώς μόνο 50 ίδια κυκλοφορούν! Είχαν παραχθεί προς τιμήν του Jay-Z από τον συνεργάτη του, τον Δεκέμβρη του 2019, ώστε να γιορταστούν τα 50α του γενέθλια.

Είναι προϊόν της εταιρείας «D’Usse», την οποία ίδρυσε ο ίδιος το 2012 σε συνεργασία με την Bacardi. Το κάθε μπουκάλι κοστίζει από 24-75 χιλιάδες δολάρια.

Το πρώτο, είχε υπογραφή του Αμερικανού influencer και βγήκε σε δημοπρασία. Πωλήθηκε για 52.500 δολάρια. Αρκετά μπουκάλια έχουν σταλεί, μέσα στο πολυτελές βαλιτσάκι τους, ως δείγμα ευγνωμοσύνης σε γνωστούς και φίλους.

Δείτε το πόσο.. ευλαβικά άνοιξε το κουτί ο Λεμπρόν:

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας. Να διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ[Κλικ ΕΔΩ]

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λεμπρόν Τζέιμς

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ