Με μια καλή εμφάνιση η Ρεάλ κέρδισε την Γκλάντμπαχ με δύο γκολ του Καρίμ Μπενζεμά και ήταν συνεπής με την ιστορία της. 29/29 προκρίσεις για την Βασίλισσα. Στην χρυσή τριάδα της διοργάνωσης ο μεγάλος σκόρερ της Ρεάλ. Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με σχετικό εύκολο τρόπο, πολύ πιο εύκολα από ότι μαρτυρά το τελικό σκορ. Ας […]

Με μια καλή εμφάνιση η Ρεάλ κέρδισε την Γκλάντμπαχ με δύο γκολ του Καρίμ Μπενζεμά και ήταν συνεπής με την ιστορία της. 29/29 προκρίσεις για την Βασίλισσα. Στην χρυσή τριάδα της διοργάνωσης ο μεγάλος σκόρερ της Ρεάλ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με σχετικό εύκολο τρόπο, πολύ πιο εύκολα από ότι μαρτυρά το τελικό σκορ. Ας είναι καλά ο τερματοφύλακας της Γερμανικής ομάδας και οι πολλες χαμένες ευκαιρίες της Ρεάλ και έμεινε στο σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Στο τέλος πανηγύρισαν και οι δύο ομάδες και αφήσαν το κλάμα στο Μιλάνο.

Οι Μαδριλένοι με το… καλησπέρα μπήκαν μπροστά στο σκορ! Μόλις στο 9’ ο Καρίμ Μπενζεμά έδωσε προβάδισμα στους «μερένχες». Ο Κασεμίρο άνοιξε στον Λούκας Βάσκεθ, με την μπαλιά του τελευταίου να μετατρέπει σε γκολ με κεφαλιά ο Γάλλος στράικερ! Οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα στο 32ο λεπτό, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Δηλαδή πιέζοντας και εκμεταλλευόμενοι το λάθος στο «χτίσιμο» επιθέσεων των Γερμανών! Μετά από κλέψιμο, ο Ροντρίγκο έκανε την προσπάθεια, η μπάλα έφτασε ξανά στον Μπενζεμά ο οποίος έκανε το 2-0 για τη Ρεάλ!

Με το δεύτερο γκολ ο μεγάλος στράικερ της Ρεάλ πέρασε στην τρίτη θέση των σκόρερ της ιστορίας του Τσάμπιονς Λιγκ. 

  1. Μέσι 71 γκολ
  2. Ρονάλντο 67 γκολ
  3. Μπενζεμα 51 γκολ

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ