To παιχνίδι για τον Κριστιάνο και την Πορτογαλία δεν πήγαινε καθόλου καλά. Η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα και το άγχος αυξανόταν. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Κριστιάνο είχε και τα νεύρα του να τον ταλαιπωρούν. Αλλά τελικά αρχικά ο Γκερέιρο και μετά ο ίδιος έκαναν το 2-0 και τέλος το άγχος. Στο τέλος […]

To παιχνίδι για τον Κριστιάνο και την Πορτογαλία δεν πήγαινε καθόλου καλά. Η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα και το άγχος αυξανόταν. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Κριστιάνο είχε και τα νεύρα του να τον ταλαιπωρούν.

Αλλά τελικά αρχικά ο Γκερέιρο και μετά ο ίδιος έκαναν το 2-0 και τέλος το άγχος. Στο τέλος το κερασάκι στην τούρτα ήταν το 3-0.

Αρχικά ο Ρονάλντο σκόραρε στο 87′ με πέναλτι και έγραψε ιστορία.  Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έφτασε τα δέκα γκολ στην διοργάνωση του  Euro (έχει συμμετέχει σε πέντε), που είναι τα περισσότερα από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή  στην ιστορία. Άφησε πίσω του τον Πλατινί, που είχε εννέα σε ένα μόλις Euro.

Στο 93′ ο Ρονάλντο πέτυχε και δεύτερο γκολ, αφού συνεργάστηκε εντυπωσιακά με τον Ράφα Σίλβα, πέρασε τον Γκουλάσι και πλάσαρε με το αριστερό.

Μπορεί να υπάρχουν αμφιβολίες για το κατά πόσο είναι onside ο Κριστιάνο την ώρα που παραλαμβάνει την πάσα, αλλά το αποτέλεσμα μετράει και αυτό ήταν γκολ. Και ΤΙ ΓΚΟΛ…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ