Η νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπάγερν ήταν νίκη ουσίας αλλά και παροχής θεάματος. Αλλά η σημερινή επί της Μακάμπι ήταν ουσιαστικά η οχτάδα για την Ελληνική ομάδα. Πολύ καλός στο δεύτερο ημίχρονο που ανέβασε αρκετά την ευστοχία του, με τους Σλούκα, Βεζένκοφ, αλλά και του Λαρεντζάκη που έδωσε πολύ σημαντικές βοήθειες. Μακάμπι – Ολυμπιακός […]

Η νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπάγερν ήταν νίκη ουσίας αλλά και παροχής θεάματος. Αλλά η σημερινή επί της Μακάμπι ήταν ουσιαστικά η οχτάδα για την Ελληνική ομάδα. Πολύ καλός στο δεύτερο ημίχρονο που ανέβασε αρκετά την ευστοχία του, με τους Σλούκα, Βεζένκοφ, αλλά και του Λαρεντζάκη που έδωσε πολύ σημαντικές βοήθειες.

Μακάμπι – Ολυμπιακός 87 – 89

Σε ένα ματς θρίλερ που κρίθηκε στην παράταση, ο Ολυμπιακός αν και έπαιξε με τη… φωτιά και έκανε πάρα πολλά λάθη, τελικά νίκησε την Μακάμπι στο Ισραήλ με 89-87! Μεγάλο παιχνίδι από τον Ολυμπιακό στο Τελ Αβίβ, με τους Ερυθρόλευκους να παίζουν ψυχωμένα και να παίρνουν μια πολύ σπουδαία νίκη στη μάχη για τα πλέι οφ 

Ρεσιτάλ κακού μπάσκετ είδαμε στο ξεκίνημα με τους ερυθρόλευκους να μένουν σχεδόν 4 λεπτά  χωρίς να σκοράρουν, αλλά και αρκετά μετριος στο πρώτο μέρος. Εντελώς διαφορετική η εικόνα του στο δεύτερο ημίχρονο και στην παράταση.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πλέον στο 10-8 και «πατάει» στην οχτάδα, παίρνοντας μεγάλη αυτοπεποίθηση για τη δύσκολη συνέχεια. Παρά τις ελλείψεις (Παπανικολάου και Χάρισον) οι Πειραιώτες τα κατάφεραν. Απίστευτο σφύριγμα στο τέλος της παράτασης για τρεις βολές υπέρ του Γουίλμπεκιν που ευτυχώε δε στοίχισε.

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ολυμπιακός 87-89 - Μπάσκετ - Euroleague - Ολυμπιακός  Μπάσκετ - Ολυμπιακός | sport-fm.gr: bwinΣΠΟΡ FM 94.6

Παρά τις απουσίες και την κακή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν ενέργεια – εγωισμό στο παρκέ, κυνήγησαν φάσεις και τελικά έφυγαν με μεγάλο διπλό από το Ισραήλ (87-89).

Για να συμβεί αυτό χρειάστηκε μία ακόμα μεγάλη εμφάνιση από τον Κώστα Σλούκα, που σε αρκετές στιγμές ήταν μία ομάδα μόνος του (21 πόντοι, 11 ασίστ), ενώ καταλυτική ήταν η παρουσία του Γιαννούλη Λαρεντζάκη (13 πόντοι, 3 ριμπάουντ), που έβγαλε μεγάλα plays στο τέλος. Εξαιρετικός στα κρίσιμα και ο Σάσα Βεζένκοφ (8 πόντοι, 7 ριμπάουντ).

Ζει τα παιχνίδια με μεγάλη ένταση και έχει απίστευτο πάθος για τη νίκη. Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Τελ Αβίβ κόντρα στη Μακάμπι για τη 19η αγωνιστική της Euroleague και ο Βασίλης Σπανούλης περί ου ο λόγος, έγινε έξαλλος κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και η αιτία ήταν κάποιες διαιτητικές αποφάσεις. Ο τηλεοπτικός φακός, μάλιστα συνέλαβε τον Σπανούλη να ξεσπάσει στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μακάμπι Τελ Αβίβ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν